Muziek

HEDON ACADEMY

Herken jij dat jouw antwoord op de vraag ‘Hoe gaat het met je’ vaak iets bevat met de woorden ‘goed’ maar ook met ‘druk’. Hoe wij onze tijd inrichten heeft grote invloed op hoe wij ons …

Herken jij dat jouw antwoord op de vraag ‘Hoe gaat het met je’ vaak iets bevat met de woorden ‘goed’ maar ook met ‘druk’. Hoe wij onze tijd inrichten heeft grote invloed op hoe wij ons voelen en hoe gelukkig we zijn. Davy helpt je met prioriteren en keuzes maken waardoor je uitstelgedrag, perfectionisme en faalangst beter de baas bent. Davy kijkt met jou naar de situaties wanneer je je gedemotiveerd voelt maar toch iets aan wil pakken. Zo leer je patronen te doorbreken en nieuwe gewoontes te ontwikkelen. Je kan effectiever plannen/agenderen en studeren zodat je minder uitvalt en beter je doelen kan bereiken.

Bio Davy de Wit (1968)

Hoofd ArtEZ Popacademie en eigenaar Minder Druk

Davy de Wit is cum laude afgestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam met als hoofdvak basgitaar (7 snarig). Davy is het hoofd van de ArtEZ Popacademie en is als student en nu als docent, coach en onderwijsmanager altijd bezig geweest in het efficiënter inrichten van zijn tijd, studie en werkzaamheden. De opgedane kennis en inzichten heeft hij uiteindelijk vertaald naar een eigen bedrijf naast zijn fulltimebaan bij ArtEZ. Hoe hij heeft gerealiseerd en kan combineren vertelt hij tijdens deze masterclass.

Links:https://www.artez.nl/opleidingen/bachelor/popacademiehttps://minderdruk.nl**SAMENWERKING DELTION COLLEGE, HEDON TALENT SUPPORT EN ARTEZ**

Heb je muzikaal talent? Dan verdien je een podium om je talent verder te ontwikkelen. Om jou daarbij te helpen, werken het Deltion College (opleiding Muzikant), Hedon Talent Support en ArtEZ (opleidingen Klassieke Muziek, Docent Muziek en Jazz & Pop) nauw samen in Zwolle. In die samenwerking kijken wij verder dan de ontwikkeling van alleen je muzikale en artistieke talent. Als student leer je ook organiseren en marktgericht denken. Je krijgt technische tips, en ontdekt hoe de programmering van een muziekpodium werkt. Allemaal zaken die belangrijk zijn als je professioneel muzikant wordt. Je leert daarbij samenwerken met andere disciplines, zodat je als muzikant zo veelzijdig en praktijkgericht mogelijk bent. En natuurlijk krijg je volop podiumtijd om te oefenen en repeteren.

Zo gebruiken we elkaars kracht op het podium, achter het podium, in de oefenruimte of naast het podium zodat jouw muzikale talent ook je werk kan worden.

Wanneer