Eten & drinken

Rondleiding Huttenkloas Bierbrouwerij

Ontdek de wereld achter de bieren van Huttenkloas tijdens de rondleiding in de brouwerij! Uiteraard inclusief Twentse hapjes en een proeverijtje!

De mannen van Huttenkloas hebben gelijk: bierbrouwen is eigenlijk niets minder dan magie. Men neme een beetje graan, wat hop, een snufje gist en water en – poef – je hebt een overheerlijk biertje voor je neus! Ben jij benieuwd hoe dat proces precies in zijn werk gaat? Wil je ervaren, zien en ruiken hoe onze bieren worden gemaakt? Boek dan een rondleiding door de Huttenkloas brouwerij.

Hoe ziet zo’n rondleiding eruit?

Als bezoeker krijg je uitleg over wie ze bij Huttenkloas zijn en wát ze doen. Daarna nemen ze je mee door de brouwerij om te laten zien hóe ze dat precies doen. Ze laten de magie achter het brouwen van bier zien; het brouwhuis, de vergistingsruimte, de lagerruimte en de bottelarij.

En het proeven? Dat gebeurt natuurlijk ook! In hun proeflokaal proef je vier bieren. Op verzoek serveren ze zelfs Twentse lokale hapjes.

Wat kost dat?

  • De rondleiding en proeverij duurt bij elkaar ongeveer 1,5 uur.
  • De kosten zijn € 9,50 per persoon.
  • Een plankje regionale kaas en worst € 3,50 per persoon. Een food-arrangement op maat is in overleg altijd mogelijk.

Je kunt langskomen in de brouwerij op woensdag en zaterdag en in de schoolvakanties ook op donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur. De rondleidingen starten om 14:30 uur. Reserveren kan via de website!

Grote groepen

Wil je met je vereniging, organisatie, bedrijf of gewoon gezellig als vriendengroep de brouwerij bezoeken? Dat kan! Neem dan contact met ze op!

Wanneer

1 jan - 1 jan 2025
  • elke woensdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur