A sincere tribute to Willie Nelson

ERIK NEIMEIJER

Gitarist en kunstenaar Erik Neimeijer brengt een meer dan oprechte ode aan Willie Nelson. Deze 87 jarige Country zanger is één van de beste Amerikaanse songwriters. Het decor bestaat uit schilderijen die Neimeijer speciaal voor deze voorstelling zal maken. Elk lied dat in de voorstelling gezongen wordt, krijgt een eigen schilderij.

Ruwe bolster, blanke pit. Gitarist en kunstenaar Erik Neimeijer brengt een meer dan oprechte ode aan Willie Nelson. Deze 87 jarige Country zanger is één van de beste Amerikaanse songwriters. Zijn liedjes werden dan ook door tal van andere artiesten uitgevoerd. Een greep uit zijn hits: ‘Always on my mind’ (Elvis Presley, Pet Shop Boys, Crazy (Patsy Cline), ‘On the Road Again’, ‘To All The Girls I’ve Loved Before’ (duet met Julio Iglesias).

Dit soloprogramma is sfeervol gearrangeerd, waarbij Erik zichzelf begeleid op piano en gitaar. Het decor bestaat uit schilderijen die Neimeijer speciaal voor deze voorstelling zal maken. Elk lied dat in de voorstelling gezongen wordt, krijgt een eigen schilderij. Zijn schilderijen staan bekend om hun unieke Caribische stijl met vele kleuren. Neimeijer exposeerde al in een vooraanstaande galerieën in Manhattan – New York, Madrid, Bonaire en Parijs.

Neimeijer: ‘Ik kan er vaak niet bij hoe een liedjesschrijver zo’n mooi nummer kan verzinnen. Dat is mijn uitgangspunt. Het leven van Willie Nelson intrigeert mij reeds vele jaren, dus input genoeg.’

Erik zal 7 januari 2023 naast het live-concert tevens zijn prachtige kunstexpositie openen die van januari-maart te zien zal zijn in de Gashouder!

Info en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00