Charlie and the Chocolate Factory De Muscial is genieten van prachtige nummers, oogstrelend decor en geestige personages

Charlie and the Chocolate Factory (8+)

Roald Dahls populairste boek komt van 1 tot en met 12 februari in het Wilminktheater in Enschede tot leven in Charlie and the Chocolate Factory De musical. Geniet van deze onweerstaanbare musical. Smullen!

Charlie and the Chocolate Factory is een musical voor jong én oud over de kracht van verbeelding, over dromen, over (groot)ouders en kinderen, over het stokje overdragen en vooral: over dat er altijd een kans op geluk is, hoe klein die ook lijkt te zijn.

Wie kent het verhaal niet? De wereldberoemde Willy Wonka opent de poorten van zijn mysterieuze chocoladefabriek, maar slechts voor vijf gelukkigen die een gouden ticket weten te vinden. Het is de grootste wens van de jonge Charlie om de fabriek te mogen bezoeken, iets waar hij al jaren van droomt en alles voor over heeft. Maar het gezin van Charlie is arm en de kans op het vinden van een gouden ticket is heel klein. Het is een schril contrast met de vier kinderen uit de welgesteldere milieus, die zonder veel moeite een gouden ticket weten te bemachtigen.

Charlie heeft geluk en vindt het laatste ticket. Samen met de vier andere ticketwinnaars gaat hij op een onvergetelijke reis door de wondere wereld van Willy Wonka’s chocoladefabriek…

Wanneer