Muziek

THESE GO TO ELEVEN

Donderdag 5 januari 2023 is het zo ver; de seizoensopener van These Go To Eleven. We openen dit nieuwe seizoen met niet alleen de Zwolse Jetlag Jenny, maar ook de speciaal samengestelde These Go …

Donderdag 5 januari 2023 is het zo ver; de seizoensopener van These Go To Eleven. We openen dit nieuwe seizoen met niet alleen de Zwolse Jetlag Jenny, maar ook de speciaal samengestelde These Go To Eleven-superband! Met leden van Money & The Man, Magnetic Spacemen en Paceshifters. One-time-only, dus zorg dat je er bij bent!

JETLAG JENNY
Energieke, catchy poppunk, met thema’s als gebroken harten, eenzame nachten en nostalgische herinneringen. Dat is Jetlag Jenny in een notendop. Deze viermansformatie is hard op weg dé nieuwe poppunk sensatie van Nederland te worden. Met airplay op KINK en een voorprogramma show voor De Dijk in een uitverkocht TivoliVredenburg is Jetlag Jenny een band om in de gaten te houden. In 2022 brachten de heren al verscheide nieuwe singles uit, met als meest recente wapenfeit de emotionele ballad ‘Southern Irish Storm’. Afgelopen zomer hebben de heren heel wat studiotijd versleten, maar waarvoor? Dat blijft nog eventjes geheim!

TGTE SUPERBAND
Speciaal voor deze seizoensopener slaan leden van Money & The Man, Paceshifters en Magnetic Spacemen de handen ineen en vormen ze samen de TGTE Superband. 

MONEY & THE MAN wist fans aan zich te binden en muziekpers te overtuigen met de zweterige garage-blues en intense indie-rock&roll van hun zelfgetitelde debuut uit 2018. Bulldozer-riffs en drums die over je heen galopperen als schuimbekkende paarden. Opvolger Money No Time - Time No Money is geboren uit dezelfde furie en energie, maar de songs zijn puntiger en bevatten nog meer memorabele hooks.

PACESHIFTERS heeft in Zwolle al lang geen introductie meer nodig. Met hun herkenbare alternatieve muur aan geluid zijn ze al jaren kind aan huis bij Hedon en hebben ze vaker dan eens bewezen de grote zaal plat te kunnen spelen. 

MAGNETIC SPACEMEM maakt een onvervalste mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en 60’s beat, verpakt in catchy songs en een strak-van-de-energie-staande show vol met onvoorspelbare gekte. Magnetic Spacemen brengt hét feest om je na lange tijd weer eens goed aan over te geven en je flink doet verlangen naar een volle beukende pit. In de benen!.. En heel gauw!

Wanneer