Koopzondag centrum

Koopzondag in het gezellige centrum van Oldenzaal? Tuurlijk kan dat, de winkels zijn open van 12.00 - 17.00 uur. En natuurlijk is er een mogelijkheid om even tussendoor of na het winkelen even heerlijk uitblazen bij een van de gezellige horecagelegenheden.

Oldenzaal heeft een knus en gezellig centrum met vele leuke winkelstraatjes. Ook heeft Oldenzaal twee winkelcentra waar je bij minder goed weer gezellig overdekt kunt winkelen. De Groote Markt verandert bij mooi weer in één groot terras, waar het goed verpozen is.

Wist je dat?

Het is Moederdag op 14 mei.
Met Moederdag wil je natuurlijk indruk maken met een mooi cadeau. Waar je gedurende je hele leven vooral wordt verwend door je moeder, kan je op deze bijzondere dag eindelijk eens wat terug doen. Van een origineel cadeau wordt ze heel erg blij. Maar een bloemetje of een plant is ook altijd geweldig om te geven. Iets anders? Geef een plantterrarium cadeau.

Staat jouw moeder veel in de keuken? Of kijkt ze ook altijd naar 'Heel Holland bakt?
Dan is een speciale bakvorm voor cake en taart leuk om te geven. En...misschien heb je zelf wel tijd om een taartje te bakken in deze bakvorm. Dan kun je deze op Moederdag heerlijk samen opsmikkelen.

De actieve moeder
Is jouw moeder altijd druk en wil je haar 'rust' cadeau geven? Geef Yoga accessoires als Moederdag cadeau of misschien is een proeflesje Yoga wel een leuk idee.

Het liefst gaat je moeder met jou op stap. Verras haar met een picknickmand gevuld met overheerlijke broodjes, een lekker sapje en zoek een leuk plekje in de buurt om samen te genieten van deze leuke dag.

Een huis dat lekker ruikt is altijd fijn. Moeders worden vaak erg blij van geurstokjes, prachtige geurkaarsen of een overheerlijke parfum. Een klassieker, maar blijft leuk.

Wanneer

-