Theater

Lezing - Fietsavonturen door Europa

Pieter Biezenaar fietst al een aantal jaren door Europa, veelal alleen, maar ook wel met zijn vrouw. Om de kosten te drukken kampeert hij zoveel mogelijk en kookt iedere dag zelf. Lange afstanden fietsen is echt geweldig, ook al gaat het soms bepaald niet van een leien dakje. In een lezing, of zeg maar een praatje, met toch wel een beetje een knipoog, neemt Pieter je mee in zijn avonturen.

Ik (Pieter Biezenaar) fiets al een aantal jaren door Europa, veelal alleen, maar ook wel met mijn vrouw. Om de kosten te drukken kampeer ik zoveel mogelijk en kook ik iedere dag zelf. Lange afstanden fietsen is echt geweldig, ook al gaat het soms bepaald niet van een leien dakje.

Wat overkwam me zoal? En wat heb ik er aan gedaan om het in de toekomst te voorkomen, de kans te verkleinen en het probleem te verhelpen. Is dat fietsen met je tentje achterop nou wel zo leuk dan? Ja zeker wel. Het is dan ook een lezing, of zeg maar een praatje, met toch wel een beetje een knipoog.

Praktische info We openen onze deuren om 19.30 uur en de avond start om 20.00 uur. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar .

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis