Poppodium concert

PHIL BEE & BAND

Phil Bee speelt al meer dan 30 jaar op internationale podia met zijn blues- en soul gerelateerde bands. Met in de trofeekast diverse Dutch Blues Awards en prijzen voor beste zanger, beste CD en beste band wordt hij beschouwd als één van de beste zangers in zijn genre in Europa.

import-85542-63b4d6bab6d34.jpg

Phil Bee schreef zich in voor ‘The Voice Senior 2021’. Onbekend bij het mainstream publiek blies hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk het stemmende publiek, volkomen weg. Unaniem vond men Phil de terechte winnaar, in, wat de redactie bestempelde als, de sterkste editie van alle jaargangen. Angela Groothuizen vond hem 'belachelijk goed'.'Wat jammer dat mijn Pa dit nooit heeft mogen horen' zei André Hazes. 'Phil is het best bewaarde blues geheim van Nederland' aldus Johan Derksen en Giel Beelen vindt Phil 'F*cking fantastisch, ongelooflijk goed'.

Met onder andere nummers als ‘Tennessee Whiskey’ en ‘When a man loves a woman’ werd tevens een voorproefje gegeven aan het Nederlandse publiek wat ze van Phil Bee’s Band kunnen verwachten tijdens live shows. In dat kielzog ook prachtige eigen nummers.

Phil Bee brengt je terug naar de 60’s en 70’s en dat met eigen versies van covers én eigen nummers van een van zijn 17 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst en ondersteund door een super strakke band van Nederlandse topmuzikanten.

Zaal open vanaf 20:00 uur. Info en kaartverkoop www.gashouder-dedemsvaart.nl.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 20,00