Muziek in de tuin goes to church. 4 Muziek-in-de-tuin muzikanten treden op in de historische Reestkerk.

Reestpop

4 Muziek-in-de-tuin muzikanten treden op in de historische Reestkerk; Hippie tunes, Dorothee Spijker, Off-Track.

Wie spelen er allemaal?

Freek Knol (Balkbrug) speelt ruim 40 jaar op diverse gitaren en zingt o.a. nummers van Rolling Stones, Johnny Cash, Leonard Cohen, Neil Young, Don McLean, Rory Gallagher, Robert Long, en Boudewijn de Groot. Deze avond zal hij in ieder geval mooie bekende nummers van Leonard Cohen laten horen.

Dorothee Spijker (Dedemsvaart) zingt al een leven lang in bands en solo. Naast haar beroemde dochter Sanne (Miss Montreal) heeft ze zelfs op grote podia gestaan en op TV opgetreden. Haar repertoire is veelzijdig, Iers, jaren 60, dialect en modern.

Hippie Tunes (Balkbrug)- uiteraard in hippie- outfit Een swingende band met drie zangers, plus gitarist, toetsenist, bassist en drummer. Voor deze gelegenheid hebben de Hippie Tunes bekende en minder bekende nummers uit de sixties en seventies in een ander jasje gehesen.

Off Track (Meppel) ; met Ierse traditionals, Iers overzee aangepaste nummers en bekende Pub-meezingers. De band bestaat uit Hilke (violiste), Tamara (fluit) en Peter die gitaar, bouzouki en banjo speelt. Dirk (percussie) is ook de Keltische verhalenverteller. Maar wees gerust, de verhalen zijn in het Nederlands en goed te volgen. ..

Het wordt een heel bijzondere avond, met muziek van swingend tot meeslepend!

Net als bij “Muziek in de tuin” kunnen mensen een vrije gift doneren. Dit kan contant of via QR (bank) code. Mensen die zich eigenlijk geen avondje uit kunnen veroorloven zijn ook van harte welkom.

In verband met de voorbereidingen van dit concert dient u uw plaats te reserveren: https://www.supersaas.nl/schedule/muziekindetuinbalkbrug/muziek_in_de_tuin?day=14&month=1&year=2023&view=day

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis

het is gratis. Een gift is welkom