Maak je eigen bewegende Alien

Workshop Aliens maken

Op de woensdagen 25 januari en 8 februari worden er in de ZINiN Bibliotheken Hellendoorn en Daarle de workshop ‘Aliens maken’ gehouden. Je maakt een bewegende alien met een motortje, waarna je de alien zelf mag versieren met ogen en verschillende kleuren.

Workshop ‘Aliens maken’ voor 6,7- en 8-jarigen Hellendoorn

De workshop ‘Aliens maken’ voor 6, 7, en 8-jarigen wordt gehouden op woensdag 25 januari in de ZINiN Bibliotheek Hellendoorn en begint om 14.00 uur. Je gaat aan de slag met een motortje, batterij en kroonsteentjes. Als je de stroomkring aansluit beweegt de alien vanzelf. Daarna geef je de alien een eigen uiterlijk met ogen en verschillende kleuren. Waar beweegt jouw alien naar toe? Meedoen kost € 2,50.

Workshop ‘Aliens maken’ voor 9 t/m 12-jarige Daarle

In de ZINiN Bibliotheek Daarle wordt de workshop ‘Aliens maken’ twee keer gehouden op woensdag 8 februari voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar. De workshops starten om 14.00 uur en om 15.30 uur. Ook hier wordt gewerkt met een batterij, motortje en kroonsteentjes. Wil je weten wat dat oplevert? Kom dan naar Daarle en doe mee! De kosten bedragen € 2,50. Aanmelden / reserveren Aanmelden / reserveren kan via www.zinin.com of via de reserveerlijn 0548-624489. Reserveren bij de kassa van de Tourist Info / ZINiN Bibliotheek is ook mogelijk.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 2,50