Het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren

Hapjes Dag Foodtruckfestival

Achteroverleunen in het zonnetje met een heerlijk koud (speciaal) biertje of wijntje in je ene hand en lekkere hapjes in je andere hand, genietend van muziek, terwijl de kids zich prima vermaken met leuke activiteiten. Klinkt heerlijk toch? Nou, dat vinden wij ook, sterker nog; dat is precies wat wij Pinksterweekend voor jullie gaan regelen.

Op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei 2023 zal alweer de derde editie van Hapjes Dag ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’ plaatsvinden op het historische terrein van streekmuseum ‘De Kalkovens’ in Dedemsvaart. In tegenstelling tot de voorgaande edities is het festival dit jaar op beide dagen gratis toegankelijk voor alle bezoekers, behalve tijdens het eindfeest op zondagavond.

Er komt weer een gevarieerd aanbod aan Foodtrucks te staan waarbij de bezoekers op een kleine culinaire wereldreis gaan. Daarnaast is er een omlijstend muziekprogramma met een spetterend toetje als einde en staan er weer leuke activiteiten voor de kinderen.

Zondagavond om 20.00 uur wordt het festival afgesloten met een spetterend eindfeest, namelijk met ‘Q-Music The Foute Party’. Q-Music zal de bezoekers 4 uur lang laten dansen, feesten en genieten van de allergrootste FOUTE HITS die eigenlijk best goed zijn! Kortom, Hapjes Dag belooft wederom een feest te worden om van te smullen.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis

Zondagavond om 20.00 uur wordt het festival afgesloten met een spetterend eindfeest, namelijk met ‘Q-Music The Foute Party’. Entree tijdens het eindfeest is € 7,50,-, deurprijs € 15,-