Twents Songschrijvers Gilde presenteert de Open Mic!

Open Mic

Op deze avond mag iedereen meedoen! Het Muziekcafé verandert in een open podium waarbij iedereen die zelf muziek schrijft hun eigen muziek mag laten horen aan het publiek.

Na een spannende openingsact is het podium ook echt voor iedereen! Ook jij kunt laten horen wat je in je mars hebt! Jong, oud, beginner, gevorderd? Het maakt niet uit, iedereen mag meedoen. Enige vereiste is dat je de liedjes die je speelt zelf geschreven hebt.

Vanaf 20.30 uur ligt de opgavelijst klaar om in te vullen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om lekker te komen luisteren naar het moois dat anderen geschreven hebben!

Het Twents Songschrijvers Gilde

Het Twents Songschrijvers Gilde is een verbond van singer-songwriters uit Twente en omstreken. Het Gilde organiseert en programmeert optredens van singer-songwriters op evenementen en festivals en organiseert vanaf januari 2023 elke 4e woensdag van de maand een Open Mic in Metropool Enschede. Het Gilde beoogt de krachten van de Twentse singer-songwriters te bundelen. Sinds 2022 is het Twents Songschrijvers Gilde een vast onderdeel van het Talentontwikkelingsprogramma Metropool The Works. Het Twents SongschrijversGilde werkt hierin samen met Metropool, Concordia en het Wilminktheater.

Wanneer

-