Een perfecte avond vol met country-invloeden.

Crazy Sunday: JBB en Blue Grass Boogiemen

JBB en Blue Grass Boogiemen nemen het Mystiek Theater over om hun populaire muziek te laten horen aan het lokale publiek!

Johnny Bernhard (gitaar & zang), Willem van Keulen (basgitaar & leadzang) en Ed Olink (drums & zang) speelden al op talloze country-festivals in heel Europa en hebben het podium gedeeld met acts uit binnen-en buitenland. Ze hebben al gespeeld met Ilse Delange, Billy Yates, George Baker, Lee Towers, Ernest Ray Everett en nog vele anderen. Johnny Bernhard werd twee keer gekozen tot beste country-instrumentalist in Nederland. Hij trad met ‘Alabama Rain’ op in The Grand Ole Opry in Nashville, is te horen op platen van Waylon en maakte enkele jaren deel uit van de bekende country-band Savannah. Nu dus met zijn eigen trio!

De Blue Grass Boogiemen toerden de afgelopen jaren oneindig veel door Europa en Amerika en deelden de podia met diverse groten uit de bluegrass- en countrymuziek. Zelfs de Washington Post schreef een uitermate positieve recensie naar aanleiding van hun optreden in DC. In Ierland wonnen zij de ‘Crystal Bowl’ als meest populaire band tijdens het ‘Guinness International Bluegrass Festival’. In eigen land wonnen zij maar liefst acht keer de Gram Parsons-Award als ‘beste akoestische band’. Verder werden zij tijdens het ‘European World of Bluegrass’-festival, wat jaarlijks georganiseerd wordt door de European Bluegrass Music Association, door het publiek verkozen tot meest populaire bluegrass band. Ze hebben al op podia gestaan van verschillende festivals, zoals Lowlands en dus het Guinness International Bluegrass Festival, maar ook in heel bekende clubs, zoals de Rodeo Bar in New York en 's werelds meest beroemde bluegrassclub: Station Inn in Nashville, Tennessee. Nu komen ze naar Enschede om hun muziek met het publiek te delen!

Kaarten reserveer je via de button. Hiernaast kun je aangeven of je (tegen betaling) ook een warm en koud buffet wil.

Wanneer

-