Actief

Expeditie Robinson winnaar te gast bij Skillz!

Op woensdag 22 maart kun jij jouw overlevingskillz testen! Doe mee met de expeditieproeven en maak kans op leuke prijzen. Stel Expeditie Robinson winnaar Dennis Wil alle vragen die je hebt en waarschijnlijk ontvang je bruikbare tips.

Op woensdag 22 maart komt weerman én Expeditie Robinson winnaar Dennis Wilt naar het Kulturhus! In december heeft hij met het openen van de Wensboom (initiatief Wish3) deze wens ingediend! Jongeren kunnen aansluiten tijdens een gezellige middag, waarin ze in teamverband verschillende proeven gaan uitvoeren. Tijdens deze middag is er tijd voor activiteiten zoals touwtrekken, puzzelen, kratlopen en eetproeven (geen enge dingen)! Ook kan je Dennis de hemd van het lijf vragen en wie weet sleep jij wel de meest nuttige survivaltips binnen. Deelnemers uit het winnende team spelen niet voor niets mee: je wint entreekaartjes voor Avatarz!

Aanmelden kan tot en met maand 20 maart via een DM op Instagram: @skillz_jongerenwerk. Of via de site www.skillz-jongerenwerk.nl!

Wanneer

-