Actief

Weizentocht 0,0%

Fietsers opgelet! De jaarlijkse Weizentocht, georganiseerd door Wielerclub 't Rauwe Zakie en Wielerclub NEO Borne, staat weer op de agenda. Een schitterende racefietsroute die je meeneemt door het mooie landschap van Deurningen, Noordoost Twente, Oldenzaal en De Lutte.

De Weizen 0.0 Tocht, die start en eindigt in het pittoreske Deurningen, waarbij je kunt kiezen tussen een route van 85km of maar liefst 130km. Beide routes zijn vernieuwd en hebben halverwege een pauze waarbij de fietsers nieuwe energie kunnen opdoen voor de rest van rit tot aan de finish in Deurningen. De echte liefhebber kan daar zijn bidons vullen en starten met de 2e lus rondom Oldenzaal.

Na de tocht kun je de fiets in de bewaakte fietsenstalling plaatsen, zodat je onbezorgd kunt genieten van het Pelle’s Wit & Weizen Festival. Hier zijn 10 Wit & Weizen bieren van de tap verkrijgbaar en kun je op het terras genieten van hapjes en drankjes.

De volledige opbrengst van de tocht gaat naar de stichting GOAL. Ze verzorgen recreatieve activiteiten voor mensen met een zorgbehoefte. Dus niet alleen heb je zelf een leuke dag, maar maak je dat ook mogelijk voor anderen!

Inschrijven kan vooraf via www.fietssport.nl of op de dag zelf aan de inschrijftafel bij Pelle’s, Hoofdstraat 9 in Deurningen. Starten kan van 8.00 tot 9.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.weizentocht.nl

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00

Voorinschrijving: € 10,00 p.p.
Aan de start: € 11,00 p.p.