Rondleiding

Dijkexcursie langs de IJssel 'Bevers behouden en dijken behoeden'

Altijd al meer willen weten over bevers en onze sterke dijken? Meld je dan snel aan voor een excursie op de dijk: 'bevers behouden en dijken behoeden' op zaterdag 13 mei van 11:00 - 12:00 uur. Bezoek al wandelend met twee ervaren gidsen het unieke dijklandschap van Zwolle en ontdek op welke manier wij met de bevers omgaan en onze dijken sterk houden.

Altijd al meer willen weten over bevers en onze sterke dijken? Meld je dan snel aan voor een excursie op de dijk: 'bevers behouden en dijken behoeden' op zaterdag 13 mei a.s.

Bezoek al wandelend met twee ervaren gidsen het unieke dijklandschap van Zwolle en ontdek op welke manier wij met de bevers omgaan en onze dijken sterk houden. Ga je mee op pad? Meld je dan snel aan: www.wdodelta.nl/ijsseldeltadag-dijkexcursie-langs-de-ijssel

  • Zaterdag 13 mei (van 11:00 - 12:00 uur)
  • Begeleiding van een ervaren gids
  • Ideaal om jouw natuurkennis te vergroten
  • De excursie is gratis en duurt ongeveer 1 uur

Op ontdekkingstocht Natuurlijk kan je alleen de dijk op gaan, zelf op ontdekkingstocht. Maar je ziet veel meer met een dijkbeheerder of muskusrattenbestrijder aan je zijde. Ze weten waar te kijken en hebben een verhaal bij alles wat ze zien. Zo wordt een wandeling door op de dijk een heel andere beleving. Laat je dus eens leiden door dit prachtige gebied!

Aanmelden gratis excursie Om 11:00 start de excursie op de IJsseldijk (adres: Fabrieksweg 9, 8015 PS Zwolle). De excursie duurt ongeveer 1 uur en eindigt bij (adres: Fabrieksweg 17, 8015 PS Zwolle). De excursie is gratis, maar aanmelden is verplicht. Ga je mee op pad? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.(externe link) Vol is vol. Stevige wandelschoenen is een aanrader.

Wanneer

-