Tijdens de WAK kan je genieten van diverse optredens, workshops en exposities.

Week van de Amateurkunst

WAK staat voor Week van de Amateurkunst. Het evenement voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten!

Bijna de helft van alle Nederlanders doet aan amateurkunst, zo ook de mensen uit Enschede! Tussen 3 en 11 juni kun je meedoen aan workshops, je kunt exposities bezoeken of genieten van concerten tijdens de Week van de Amateurkunst.

Op verschillende plekken in de stad, zoals in cafés, in theaters, maar ook in kerken kun je meer dan 15 exposities aanschouwen, je kan een theater- of zumbaworkshop volgen of geniet van intieme concerten, zoals die van Ricciardo Fortunato samen met een stadsbeiaardier.

Als voorbeelden heb je op 3 juni het Twents Theatersport Toernooi, je kan optredens van meerdere koren bekijken op één avond op 7 juni en misschien nog wel het meest bijzonder: bezoek het gratis concert in het Muziekcentrum, gespeeld door een uit Oekraïne gevluchte familie.

In deze Week van de Amateurkunst met meer dan 80 activiteiten, hoef je je geen moment te vervelen. Bekijk hier het hele programma.

Wanneer

-