GOGBOT festival is een meerdaags festival rondom multimedia, kunst, muziek en technologie.

GOGBOT

Sinds 2004 transformeert het festival ieder jaar het centrum van Enschede tot een futuristische audiovisuele happening! Dit jaar is het thema: From Solarpunk to Metaf*ck.

GOGBOT’s missie is om een inspirerend platform te bieden voor de meest originele, de meest visionaire en meest avant-gardistische artiesten die vandaag actief zijn. Het onderzoekt de nieuwste technologische ontwikkelingen en roept op tot reflectie, debat en tot een kritische houding op onze leefomgeving. Dit meerdaagse festival rondom multimedia, kunst, muziek en technologie wordt georganiseerd door PLANETART.

GOGBOT Enschede 2023

Dit jaar is het thema van GOGBOT: FEED YOUT HEAD: DRUGS & A.I. Het vindt plaats van 7 tot 10 september. Tijdens deze 4 te gekke dagen kan jij je laten verrassen door avant-gardistische kunst, muziek en creatieve technologie. Er zijn verschillende tentoonstellingen, optredens en foodtrucks. Kom samen met gelijkgestemden en laat jezelf helemaal gaan tijdens dit futuristische evenement. Het gehele programma is te vinden op de website van GOGBOT.

Wanneer

-