Festival

Twents Oldtimer Festival 2023

Op zaterdag 2 en zondag 3 september 2023 verandert de rand van het Twentse Tilligte in een heus festivalterrein. Dan is het weer tijd voor Tractors & Cars.

PROGRAMMA
Zaterdag 2 september
Op zaterdag wordt vanaf 14.00 uur begonnen met de rondritten die zijn uitgezet voor klassieke trekkers, vrachtwagens, auto’s en motoren. In de avond is er het traditionele feest van Oldtimer Club Tilligte in de tent met muziek. Iedereen is welkom.

Zondag 3 september
Rond de klok van 10.00 uur start het festival. Naast de grote show van alle soorten voertuigen, zijn er oude ambachten actief te bewonderen, zoals dorsen, maïs hakselen en houtzagen. Je kunt ook je klassieke voertuig of youngtimer laten taxeren die dag. Er is veel te doen voor het hele gezin! Mis het niet! Ook de inwendige mens komt niets te kort; van patat tot echte Oldtimer-pannenkoeken. Toegang is gratis!

PARKEREN
Het parkeren bij het Twents Oldtimer Festival is naast het festivalterrein. Vrijwilligers en borden wijzen je de weg, er is een aparte parkeerplaats voor mindervalide dicht bij de ingang.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis