UNDER CONSTRUCTION

Wij zetten ons in om de gast te verleiden een bezoek aan Overijssel te brengen. Voor een kort bezoek, weekendje weg of vakantie. Maar ook om nog wat langer hier te verblijven en om terug te komen.

Overijssel. Overheerlijk On-Nederlands

Overijssel zit bomvol onbekende bijzondere plekken. Of je nou meer wilt leren over de historie, nieuwe culturele ervaring op wilt doen, of indrukwekkende natuur wilt ontdekken, Overijssel heeft het allemaal. Na een vakantie in Overijssel kom je met nieuwe inzichten, ervaringen en ontdekkingen thuis.doelgroep emotioneel te raken en meer te vertellen over wat Overijssel te bieden heeft om zo een positieve attitude teweeg te brengen.

Plannen 2020

VisitOost richt zich in de Customer Journey op Oriƫnteren en Inspireren. De regiomerken zijn vervolgens proposities binnen VisitOost, VisitOost versterkt de regiomerken en de regiomerken versterken VisitOost (build en borrow). De regiomerken moeten voldoen aan een overkoepelende belofte. Er worden maximaal drie regiomerken in de etalage gezet, die binnen de overkoepelende belofte maximaal uit elkaar worden gepositioneerd. Dit zijn de merken Twente, Weerribben-Wieden en Hanzesteden. De regiomerken in de etalage hebben eigen merkwaarden en een eigen karakter. De regiomerken die niet in de etalage staan gaan mee in het algemene VisitOost-verhaal met daarbij passende concrete proposities.

Link naar marcomplan

Nationale en internationale aanpak

Internationaal bouwen we aan de inhoudelijke naamsbekendheid van Oost-Nederland (bereik). Nationaal is de naamsbekendheid van Overijssel al groot en richten we ons voornamelijk op de bezoekintentie van onze gekozen doelgroepen (activatie). De grootste internationale groeimarkten zijn Duitsland en Vlaanderen.

VisitOost, campagne van

MarketingOost

Onze passie is om goed te doen voor Overijssel, de provincie waar wij trots op zijn. Wij willen bereiken dat zowel inwoners als gasten genieten van alles wat Overijssel te bieden heeft. Het motiveert ons om te zien waar onze inzet voor ondernemers, stakeholders, bewoners en bezoekers aan bijdraagt. Voorbeelden hiervan zijn ons aandeel in de strategische agenda van Gastvrij Overijssel en de overkoepelende pers & pr inspanningen die vanuit onze expertise veel publiciteit opleveren.