Plekken om weg te dromen

De 14 leukste tiny houses in Overijssel. Klein maar fijn!

  • 5 minuten opladen
  • 18331 x bekeken

Ideaal voor een heerlijke vakantie of weekendje weg met je gezin of lekker romantisch met z’n tweeën! “Klein maar fijn & van alle comfort voorzien” is misschien wel de beste omschrijving voor deze unieke vakantiehuisjes! Bekijk hier de leukste tiny houses in Overijssel voor een unieke beleving in deze provincie.

  1. 14

    Natuurcabin Lettele

    Een eigen privé-bos van 4000 m2 bij jouw vakantiehuisje? Dat kan in deze bijzondere natuurcabin. De cabin ligt op een steenworp afstand van één van de grootste heidegebieden van Europa – de Sallandse Heuvelrug – waar je goed kunt fietsen en wandelen. In de buurt vind je landgoederen, de IJssel en historische Hanzesteden als Deventer en Zutphen.

  2. 13

    Tiny House bij Camping de Pallegarste

    Wil je een uniek nachtje weg? Dat kan bij Camping de Pallegarste! Het is dan misschien niet een echte Trekkershut, maar deze tiny houses zijn zeker het boeken waard! Dit prachtige chalet, van 8 meter lang heeft wel degelijk veel ruimte! Dankzij de slimme indeling kan je tijdens jouw vakantie genieten van een luxueuze keuken, gezellige woonkamer en een aangename slaapkamer met indrukwekkend uitzicht!

  3. 12

    Bubbelen bij Bungalowpark Buitenplaats Holten

    Met of zonder bubbelbad? Dat is toch een fijne vraag. Wanneer je van plan bent een tiny house te huren kun je bij vakantiepark Buitenplaats Holten kiezen voor een luxe tiny house met of zonder hottub. De tiny houses zijn ruim en volledig ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. Ook beschikken alle huisjes over gratis wifi, zodat jij de thuisblijvers op de hoogte kunt houden van de vakantie in jouw tiny house bij Twente.

  4. 11

    Tiny House Tukker & Noaber op Vakantiepark Kleilutte

    Laat je verassen door tiny houses “Tukker” en "Noaber" op Vakantiepark Kleilutte. Sfeervol en slim ingericht en voorzien van een volledig ingerichte keuken, woonkamer, familie slaapkamer en compacte badkamer. De huisjes zijn onder architectuur ontworpen, geheel uit hout opgetrokken, voorzien van vloerverwarming, goed geïsoleerd en hierdoor zowel in de zomer als in de winter zeer comfortabel! De huisjes zijn geschikt voor 2 tot 5 personen.

  5. 10

    Een pipowagen aan de bosrand

    Volop genieten van de rust en de natuur doe je in deze unieke B&B. De pipowagen is met zorg ingericht en staat aan de bosrand omringd door geweldige natuur en dieren. Je hebt hier volledige privacy en kunt heerlijk buiten douchen. De zonnepanelen op het dak voorzien de wagen van stroom en met het off-the-grid toilet heb je alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Vergeet je de drukte van de dag en kom je echt even helemaal tot jezelf.

  6. 9

    Duurzame keuze bij de Beerze Bulten

    Bij de Beerze Bulten geniet je niet alleen van je vakantie, maar lever je ook je steentje bij aan het milieu. De Wikkelhouses en Trek-in zijn duurzaam gebouwd, met materialen als FSC-gecertificeerd hout, karton en vlas. Ze lijken misschien wat klein, maar ze leveren niets in op luxe en comfort.

  7. 8

    Droste's Landschapkamer

    Een hotelkamer midden in het landschap tussen de koeien! De landschapkamer is bedoeld voor mensen die even helemaal niets willen. Lekker uitslapen, eindelijk dat boek uitlezen of gewoon een goed gesprek bij de openhaardkachel op de veranda. Je kunt er niet koken maar er zijn wel koffie en thee faciliteiten en er staat een koelkastje. En je bent even helemaal offline; er is geen WI-FI en geen TV in de landschapkamer. Geschikt voor 2 personen.

  8. 7

    De Bosuil bij de Holtweijde

    Op 300 meter van De Holtweijde staat De Bosuil, misschien wel de meest romantische plek van Twente! Aan de rand van het bos, uitkijkend over het Twentse coulissenlandschap. Met kingsize bed en luxe douch. Steek bij een mooie avond de vuurkorf aan en geniet van stilte, rust en elkaar. Met een beetje geluk zie je de hazen en reeën rennen door het land.

  9. 6

    River Cabin op 't Mölke

    Een luxe en stijlvol huisje voor maximaal 4 personen met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag. De River Cabin is luxe ingericht en heeft uitzicht op de rivier de Regge. Met een royale woonkamer en daarnaast 2 slaapkamers. Tevens is er een luxe royale tuin aanwezig met lounge set waar je kunt genieten van de natuur.

  10. 5

    Sterrenkubus op Erfgoed Bossem

    Wil je op deze donkere plek genieten van de overweldigende sterrenhemel? Zo vanuit bed! Dat kan in een unieke Sterrenkubus. In dit vierkant houten huisje met zijn gedurfd design en doordachte functionaliteit verblijf je op een bijzondere manier op het platteland. Ervaar de magie van de sterrenhemel, alsof je in de open lucht slaapt.

  11. 4

    Skycabin en Happy Bee Lodge op Si-Es-An

    Origineel overnachten op hoogte tussen de bomen doe je op Camping Si-Es-An. Overnacht op hoogte tussen de bomen in de nieuwe skycabin. Met eigen keuken en badkamer dus rust en privacy op hoogte gegarandeerd! Of kies tussen de bomen voor iets meer ruimte in de Happy bee lodge.

  12. 3

    River Cottage - Koeksebelt

    De River Cottage is een accommodatie voor 4 personen gelegen aan de rivier de Vecht. In de Cottage is een douche en toilet aanwezig. Een fijne veranda met prachtig uitzicht over het water maakt jullie verblijf bijzonder.

  13. 2

    Tiny House op De Kluft

    Deze tiny houses staan in het Nationaal Park Weerribben-Wieden bij de jachthaven. Door de glazen pui, met prachtig zicht op de Kalenbergergracht, maakt het verblijf in een tiny house een unieke belevenis. Op Recreatiecentrum de Kluft zijn drie Tiny Houses aanwezig. In de winter erop uit? Dat is mogelijk in een tiny house!

  14. 1

    Tiny House op de Eikenhof

    Een fijn tiny house in de Weerribben. In deze unieke vakantiewoning geniet je van de rust, natuur en het uitzicht. Mét alle comfort van thuis. Wat deze Tiny woning zo uniek maakt, zijn de grote ramen en de bijzondere vorm. De voorkant is helemaal gemaakt van glas. Dit geeft een fantastisch open en ruimtelijk gevoel!