Grandcafé & Boetiekhotel de Verééniging

Kom genieten. Een plek waar je kunt borrelen, eten, feesten en slapen in een monumentaal, iconisch en karakteristiek pand.

Grandcafé
Schuif aan in het Grandcafé en geniet van de culinaire hoogstandjes. Van ontbijt, lunch tot een heerlijk diner. De Asado-grill heeft een speciaal plekje in de open keuken van het Grandcafé. Op de Argentijnse wijze waarop vlees, vis en groenten worden bereid. Of wat dacht je van een lekkere cocktail drinken met vrienden. In de zomer genieten je op het terras van de zon in het fraai aangelegde park.

Boetiekhotel
Het boetiekhotel beschikt over 12 (familie)suites. Elke kamer beschikt over een uitgeruste kitchenette en een kingsize boxspring, een 1-persoons bedbank voor kinderen. Elke suite beschikt over een eigen balkon, badkamer met separaat een toilet en smart-tv geschikt voor Netflix en internet.

Het hotel is op steenworp afstand van het centraal station, snel bereikbaar vanaf de autosnelweg. Als je een suite hebt geboekt, dan beschik je over een eigen parkeerplaats. Afgesloten met een slagboom op eigen terrein.

Let op: momenteel is het hotel niet te boeken!

voorzieningen

Faciliteiten hotel

  • Familiekamers

Voorzieningen hotelkamer

  • Balkon
  • Koffie/Thee faciliteiten
  • Televisie