De Höw

Volop genieten van een bijzonder huisje op een prachtige locatie met veel rust en een prachtig uitzicht, dan ben je bij De Höw aan het juiste adres!

Het huisje met de naam “De Höw” is gelegen aan de Buurserbeek en dateert van voor de oorlog. De Höw is van ouds her een kamphuis in eigendom van het Toeristenverbond “Natura”, afdeling Hengelo. Leden van Natura konden toen der tijd gebruik maken van dit “recreatie-oord”.

Het huisje is gelegen in Haaksbergen “de Ster van Twente”, een gebied met veel mogelijkheden voor recreanten, fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers, vogelaars, rustzoekers, cultuurzoekers. Er is voor elk wat wils. Landgoed Het Lankheet, diverse watermolens, Museum Buurtspoorweg (stoomtrein), natuurgebieden als het Haaksbergerveen, Buurserzand en Aamsveen, musea, golf en gezellige horeca en terrassen op loop en fietsafstand. Ook voor kinderen is er in de buurt van alles te doen, zwembaden, kinderboerderij, speeltuinen, pannenkoekhuis e.d.

Deze geheel opgeknapte accommodatie is geschikt voor maximaal vier personen. Het is een klein maar knus huisje op een prachtige plek, voor als je even echt tot rust wil komen. Op de begane grond is één slaapkamer met een bed met uitschuifbed, een gezellige woonkamer met een houtkachel (die als hoofdverwarming dient) en een open keuken voorzien van o.a. inductiekookplaat, combi-oven, koelkast met vriesvak. De compacte badkamer bevat een toilet, douche en wastafel. Wifi is aanwezig.

Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede knusse slaapkamer met een tweepersoons bed. Buiten is een ruim terras voorzien van tuinmeubilair met een prachtig uitzicht. Kinderspeelgoed, schommel, en een hangmat zijn aanwezig. Er is mogelijkheid om uw auto overdekt weg te zetten onder de carport. Tevens is er een afsluitbare schuur, waar drie eenvoudige fietsen staan, die vrij te gebruiken zijn (1 herenfiets, 1 damesfiets met mogelijkheid tot opzetten kinderzitje en een kinderfietsje). U kunt uw eigen fietsen natuurlijk ook in deze schuur stallen. Roken en huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Voorzieningen in de omgeving

Horeca

Restaurant Bi’j de Watermölle, Theeschenkerij Jordaan, Steakhouse Buffalo Bill en Restaurant ’t Hagen.

Sport en ontspanning

Golfbaan Het Langeloo, sportvelden, skeelerbaan/schaatsbaan en zwembad De Wilder.

Natuurgebieden

Haaksbergerveen, Het Lankheet, Buurserzand, diverse wandel- en fietsroutes, kinderboerderij Scholtenhagen en vismogelijkheid bij de Buurserbeek (mits visvergunning).

Het centrum van Haaksbergen ligt op een afstand van ca. 2,5 km (10 minuten).

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Wifi

  • Gratis Wifi