Historische Buitenplaats Den Alerdinck

Met zijn havezate en omringende landgoed laat Historische Buitenplaats Den Alerdinck u genieten van al het moois dat Salland te bieden heeft.

Bed & Breakfast
Verscholen in het voor onze regio zo kenmerkende coulissenlandschap wacht binnen de slotgracht de prachtige havezate op u. Hier kunt u één of meer nachten verblijven met uw familie en vrienden. Verschillende stijlvolle suites en appartementen staan tot uw beschikking, alwaar u een gastvrij onthaal ten deel valt. In de Rode salon is private dining mogelijk en natuurlijk staat ’s ochtends een heerlijk ontbijt voor u klaar. Het omringende landgoed van 35 hectare biedt u tevens uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden en de gelegenheid om de groene natuur van nabij te beleven.

Vergaderingen, zakelijke lunches en diners
Vorstelijk vergaderen in stijl, rust en ruimte. Voor grotere gezelschappen of juist in intieme kring. Historische Buitenplaats Den Alerdinck is de uitgelezen locatie voor uw vergaderingen, businessmeetings, seminars en workshops. Vanzelfsprekend voorzien van moderne faciliteiten en naar uw wens aangevuld met lunch, diner of overnachting.

Bruiloften
Ook voor een koninklijk huwelijk kiest u voor Historische Buitenplaats Den Alerdinck. Uw gehele huwelijksdag kan bij ons plaatsvinden, van de officiële plechtigheid tot het slotfeest en de aansluitende overnachting. Laat u hierin adviseren door onze ervaren weddingplanner.

Uitvaart en condoleance
Historische Buitenplaats Den Alerdinck biedt u de gelegenheid om stijlvol en in alle beslotenheid afscheid te nemen van uw dierbare en hierin samen te zijn met uw familie en vrienden. In deze moeilijke periode kan dit u steun en troost bieden. Ook verzorgen wij de culinaire invulling na de plechtigheid volledig naar uw wensen.