Appartementen Boerderij "de Veurdeale"

De Veurdeale ligt in het karakteristieke dorp Havelte in Drenthe. Wij zijn een sfeervol adres voor 20 tot 100 personen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven en andere zakelijke dienstverlening in Drenthe of Overijssel.

articulieren Bij ons kunt u terecht voor familiefeesten zoals een verjaardag, bruiloft, jubileum, reünie of het jaarlijkse familie-uitje. Door deze feesten te combineren met één van de vele binnenactiviteiten en/of buitenactiviteiten, belooft het een dag vol plezier en gezelligheid te worden. Weer of geen weer.

Bedrijven Voor de zakelijke markt bieden we op minstens zoveel! Voor conferenties, vergaderingen of voor symposia kunnen er groepen vanaf 10 personen terecht. In ons restaurantgedeelte zijn een laptop, beamer en scherm gratis beschikbaar! Ons onderkomen is gelegen aan het terras, waardoor u dus ook uw bijeenkomst buiten kunt houden. Wij zorgen er voor dat uw bijeenkomst een gegarandeerd succes wordt! Wanneer het laat wordt... Hebben wij een aantal prachtige appartementen die wij tegen een eerlijke prijs verhuren. Overnacht in het mooie Drenthe en kom volledig tot rust... Tenslotte kunnen wij uw evenement ook volledig cateren. Onze catering staat al jaren prima bekend...

Wij bieden u de luxe en het comfort van nu met de sfeer van toen...

Laat je verwennen in een volledig ingericht appartement. Wij brengen door middel van room-service, het ontbijt bij u op de kamer.

Contactgegevens

Appartementen Boerderij "de Veurdeale"

voorzieningen

Ligging

  • Bij het bos