Deel Vier

Luxe vakantiewoning waar men geheel zelfstandig verblijft voor max. 8 personen op de deel van onze authentieke historische Saksische boerderij uit 1785 met een 7 meter hoge woonkamer, 4 slaapkamers en open keuken. Fraai gelegen aan het Meppelerdiep, omringd door weilanden

Ligging

Luxe vakantiewoning waar men geheel zelfstandig verblijft voor max. 8 personen op de deel van onze authentieke historische Saksische boerderij uit 1785 met een 7 meter hoge woonkamer, 4 slaapkamers en open keuken. Er zijn twee badkamers waarvan 1 met ligbad, en 1 met wc en een extra toilet. De grote hoge open ruimte van de woning en de weidsheid en ruimte buiten geven het ultieme gevoel van vrijheid. Fraai gelegen aan het Meppelerdiep, omringd door weilanden. De boerderij is gebouwd op een oude rivierduin van de rivier de Sethe, het huidige Meppelerdiep. Vanuit de boerderij zie je de boten langsvaren, van kleine jachtjes en zeilboten tot grote containerschepen. Aan de overkant van het Meppelerdiep begint direct het Nationaal park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noord-West Europa. Aan de andere kant strekt zich het veenweidegebied van het Staphorsterveld uit.

Biologisch en duurzaam

Biologische streekproducten: zijn beschikbaar, zowel uit eigen tuin (eitjes, groenten) als bij boeren in de naaste omgeving Wij hebben een helofytenfilter (zuivering eigen afvalwater/onze toiletten worden met dit water gespoeld) en zonnepanelen. De slaapkamerwanden zijn gemaakt van oude schaftketen, isolatie met schapenwol en vlas, riet van het rieten dak komt uit het nabijgelegen natuurgebied De Olde Maten.

Contactgegevens

Deel Vier

voorzieningen

Wifi

  • Gratis Wifi