Voor de kleine ontdekker

De 5 lekkerste pannenkoeken van Overijssel

 • 2 minuten opladen
 • 8757 x bekeken

Heerlijk voor na een middag wandelen, ravotten in het bos of als afsluiter van een feestje. Pannenkoeken! Voor deze heerlijkheid is niemand te oud. Denk alleen al aan de geur van versgebakken pannenkoeken. Mmm! Hier kun je met kinderen de lekkerste pannenkoeken eten in Overijssel.

 1. 5

  Pannenkoekenrestaurant De Rheezerbelten

  Elke maand selecteert pannenkoekenbakker André van De Rheezerbelten een bijzondere pannenkoek als Pannenkoek van de maand. Maar je kunt ook een pannenkoek kiezen van de uitgebreide menukaart. Welke je ook kiest: elke pannenkoek is op ambachtelijke wijze gebakken met beslag van eigen receptuur. En terwijl je wacht op de pannenkoeken, kunnen kinderen zich heerlijk vermaken in de speelhoek.

 2. 4

  't Pannenkoekhuis Klein Afrika

  Hier combineer je een dagje onder de exotische dieren met speelplezier en heerlijk eten. Van appel met rozijn en kaneel tot banaan met kaas of warme kersen met slagroom. Niets is hier te gek! Wil je helemaal losgaan? Ga dan voor één van de Op Safari pannenkoeken. Deze pannenkoeken geven een ware smaakexplosie!

 3. 3

  Pannenkoekhoes De Stroper

  Heerlijke pannenkoeken, volgens traditioneel Hollands recept. Met verse ingrediënten en eenbijzondere twist. Wat dacht je van een pannenkoek met spinazie en spekjes? Of met abrikozenmarmelade en brie? Natuurlijk vind je hier ook de traditionele pannenkoeken met stroop, spek of poedersuiker. Last van allergieën? Ook dan kun je gewoon komen eten bij dit pannenkoekenhuis

 4. 2

  Holland Kampen en Zwolle

  Combineer een dagje Kampen of Zwolle met een heerlijke pannenkoek. Het interieur is typisch Hollands met speciale aandacht voor het koningshuis. Ook leuk voor een feestje of verjaardag. Niet zo’n pannenkoekenfan? Dan zijn er ook stoere vleesgerechten.

 5. 1

  Pannenkoekenhuus Marle

  In het mooie buitengebied van Marle ligt het nostalgische Pannenkoekenhuus Marle. Een knus restaurant met rood geblokte tafelkleden en een uitgebreide menukaart. Voor de kinderen is er een leuke buitenspeeltuin met zandbak, glijbaan en skelterbaan. Aan het pannenkoekenhuis zit het blikkenmuseum, met ruim 10.000 blikken. Leuk om te bezoeken voordat je een hapje gaat eten.