Doe-tips

Wat te doen op Eerste Kerstdag in Overijssel?

  • 2 minuten opladen
  • 10693 x bekeken

Dit jaar mag Kerstmis weer uitgebreid gevierd worden. Er is genoeg te doen op eerste kerstdag in Overijssel. De leukste activiteiten en arrangementen tijdens eerste kerstdag hebben wij voor je uitgezocht!

De leukste Eerste Kerstdag activiteiten

Vervelen is niet aan de orde deze feestdagen. Ga bijvoorbeeld met het hele gezin wandelen in de Overijsselse natuur. Met 56 prachtige en afwisselende natuurgebieden is er altijd wel een optie bij. Daarnaast mag een wandeling of fietstocht door de Nationale Parken de Sallandse Heuvelrug en de Weerribben-Wieden niet ontbreken. Ontdek het indrukwekkende Landgoed Twickel in Ambt Delden nabij Hengelo tijdens een mooie winterwandeling, sneeuw kunnen wij niet beloven maar een schitterend uitzicht wel!

Quality time met familie is natuurlijk belangrijk tijdens Kerstmis. Verblijf samen op een vakantiepark in Overijssel. Op Waterpark Belterwiede profiteer je van een luxe villa aan het water, ideaal om de Weerribben-Wieden en Giethoorn te ontdekken. Wat te doen op Eerste Kerstdag? Ga samen koken en spelletjes doen tijdens je verblijf in Overijssel.

Of relax op Vakantiepark Mölke en ontdek het winterse landschap tijdens de Magische Winterweken.. Verse oliebollen bij je verblijf en kerstactiviteiten voor de kids! En zelfs als je wil een kerstboom in je accommodatie. Je kunt op dit vakantiepark kiezen uit diverse luxe accommodaties, waaronder een boomhut, river lodge en babybungalow.

Op Eerste Kerstdag beleef je de meest sfeervolle uitjes in Overijssel! Kerstmis staat in het teken van gezellig samen zijn. Dit kan een wandeling of fietstocht in de buurt zijn, maar ook een heerlijk kerstdiner bij jouw favoriete restaurant of romantische overnachting in Overijssel.

Of ga langs bij één van de kerstactiviteiten in Overijssel. In Denekamp staat een heel kerstdorp, in Springendal een prachtige kerststal. en in Losser een hele kerstexpositie. Genoeg te doen dus!