Voor de kleine ontdekker

De 5 leukste speelparken in Overijssel

 • 2 minuten opladen
 • 20940 x bekeken

Overijssel is één groot speelparadijs voor kinderen. Klauteren in bomen, spelen in het zand of skeeleren door de straten. Maar wat doe je bij slecht weer met kinderen? Of als je kinderen genoeg hebben van die boom in het park? Dan ga je naar een indoor speelpark! Dit zijn de aller-allerleukste indoor speeltuinen van Overijssel.

 1. 5

  Octo4all

  Regent het vandaag? Kom dan snel naar het speelparadijs van Octo. Hier kunnen jij, je vriendjes en vriendinnetjes maar natuurlijk ook je broertjes en zusjes, lekker klimmen, klauteren glijden en spelen. Ook op het terras is het goed toeven.

 2. 4

  Wolventuin - Stegeren (Ommen)

  Deze indoor speeltuin in Overijssel is verdeeld in drie zones: één voor de allerkleinsten, een ander voor de sportievelingen en nog een voor de echte durfals. Tot die laatste groep horen de kinderen die wel tot 10 meter hoogte durven te klimmen in het klimparcours. En terwijl de kinderen spelen, genieten de ouders van een drankje.

 3. 3

  Flierefluiter - Raalte

  De Flierefluiter startte als klein hobbybedrijfje maar is inmiddels gegroeid tot een plek waar je met het hele gezin een leuke dag kunt beleven. Bij de grootste speeltuin van Overijssel kun zowel bij goed als bij slecht weer terecht. Binnen- en buitenspelen, interactieve trampolines, knuffelen met dieren, pony rijden, skelteren... er is gewoon heel veel te doen!

 4. 2

  Giga Konijnenhol - Beerze (Ommen)

  Een indoor speelparadijs, meeleeftheater, bowlingbaan én subtropisch zwemparadijs. Giga Konijnenhol heeft het allemaal. Heel gaaf: het is écht onder de grond, net als een konijnenhol.

 5. 1

  De Scheg - Deventer

  Met slecht weer is sport- en belevingscentrum De Scheg in Deventer een echte aanrader. Dit indoor speelparadijs is geschikt voor jong en oud. Hier kun je namelijk levend tafelvoetbal spelen, driftkarten, schaatsen, zwemmen en squashen. Een actieve dag!