Lubberink Asperges

Al jaren teelt Lubberink de lekkerste asperges. Als "het weer" een beetje meezit, starten ze op 1 april met de verkoop van dit heerlijke streekproduct.

De Asperges van Lubberink!!
Een rijke, losse, Twentse zandgrond is bij uitstek geschikt voor aspergeteelt. Dat begrepen de broers Martin en Harry Lubberink maar al te goed toen ze ruim 40 jaar geleden voor het eerst asperges van eigen Twentse bodem aten. Dit was het begin van het eerste aspergebedrijf in Twente; Lubberink Asperges. Door de jaren heen hebben zij meegewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe aspergerassen.

Lubberink asperges worden al op het land gekoeld. Dit maakt dat ze super vers zijn en dat langer blijven. Direct na het steken, gaat de asperge in een mobiele koelbox naar de boerderij. Daar worden de asperges gewassen en gesorteerd op kwaliteit en dikte. Een deel van de asperges wordt machinaal geschild en verpakt. Een ander deel gaat rechtstreeks naar de verkooppunten en restaurants door heel Nederland.

De asperges worden ook geschild en verpakt verkocht. Zo bent u minder tijd kwijt aan de bereiding ervan. De speciaal ontwikkelde verpakking is damp open en waterdicht. Dit om de verse kwaliteit van Lubberink Asperges zo lang mogelijk vast te houden.

Benieuwd naar de heerlijke asperges van Lubberink?
Kom naar één van de verkooppunten en probeer een van deze overheerlijke en gezonde groente!

Bestellen? Ook dat kan! Mail of bel 06–51987930! Vraag hier ook naar de actuele prijzen.

Verkooppunten:
Ambt-Delden Rijksweg tussen Delden-Goor (Bij van de Riet)
Wierden Rijssensestraat 148b 7642 NN Wierden (Tussen Wierden-Rijssen)
Eibergen Aan de weg van Eibergen naar Groenlo (Afslag Rekken bij kruispunt stoplichten)

Of bekijk de website www.lubberinkasperges.nl/

Logo
Logo

voorzieningen

Ligging

  • Landelijk gelegen