Op smaaksafari

Het Oo(g)sten van Richard & Annet

  • 2 minuten opladen
  • 2069 x bekeken

Als we tijd hebben trekken we er op uit in ons eigen mooie Oost-Nederland. Op een steenworp afstand van ons bedrijf vind je prachtige plekken die soms bijna buitenlands aandoen. Zo'n plek vinden wij bijvoorbeeld in Ommen, gelegen aan de Vecht biedt camping de Koeksebelt een prachtige plek en uitvalsbasis voor een perfecte vakantie. Het afwisselende landschap van het Vechtdal met haar rivier, weidevelden en bossen zorgt voor een mooi palet van rust, ontspanning en actief genieten.

Pluk de dag, pluk een Kalter aardbei!

Kalter Aardbeien in IJsselmuiden is een bijzondere plek in de IJsseldelta. Onder de rook van Hanzestad Kampen zijn veel(glas)tuinbouwbedrijven te vinden. Één van de bijzonderste is het bedrijf van Richard en Annet Kalter.

Na jaren lang witlof te hebben geteeld vond zoon Richard het tijd voor verandering. In 2002 begon het aardbeien avontuur van Kalter en groeide de aardbeien kwekerij uit tot een begrip.

Sinds 2015 is de moderne duurzame kwekerij ook een plek om te bezoeken. Meer leren over aardbeien tijdens een rondleiding door de kassen of zelf rijpe aardbeien plukken, leuk voor jong en oud! En ben je klaar met plukken dan kun je een hapje en een drankje nuttigen op het kas-terras. In de boerderijwinkel kun je boodschapjes doen en vind je een groot assortiment streekproducten waaronder groenten, fruit, wijn, zuivel en vlees. Ben je binnenkort in de buurt, breng Richard en Annet dan zeker een bezoek.

Meer informatie en openingstijden.