Eten & Drinken

Paastip! De 7 lekkerste Paasgerechten voor thuis van ondernemers uit Weerribben-Wieden

3 minuten opladen
434 x bekeken
7
Brunch of High Tea van De Eetkamer

Bestel nu de speciale Take Away Easter Brunch en een Take Away Easter Tea van De Eetkamer in Giethoorn. Er zijn ook menu's voor de kids! Afhalen of bezorgen, beide is mogelijk. De Brunch kun je op Eerste & Tweede Paasdag afhalen of laten bezorgen tussen 10.00 & 12.00 uur. De High Tea kun je op beide dagen afhalen of laten bezorgen tussen 12.00 & 14.00 uur. Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 10 april a.s. 18.00 uur.

Bekijk de menu's
6
Paasbrunch van Grandcafé Fanfare

Bestel voor het Paasweekend pannenkoeken, een heerlijke Paasbrunch van 19,50 euro p.p. of iets anders lekkers! Kijk snel op de bestelpagina wat Grandcafé Fanfare in Giethoorn voor je heeft klaarstaan. Bestellen kan op vrijdag, zaterdag, (Paas)zondag & (Paas)maandag! De Paasbrunch is op te halen tussen 11.00 en 13.00 uur bij Grandcafé Fanfare! Andere gerechten kunnen opgehaald worden tussen 16.30 en 18.30 uur.

Bekijk het menu
5
Paasbrunch voor groot en klein bij 't Binnenhof

Geniet op 1e of 2e paasdag van de lekkere Paasbrunch (20,- euro p.p.) met diverse broodsoorten, vleeswaren, binnen- en buitenlandse kazen, gerookte vissoorten, salades en diverse warme gerechten. Gewoon bij je thuisbezorgd. Ook veel leuks voor kinderen: in overleg kunnen er (verrassings)eieren verstopt worden in de tuin, is er een speciaal kinderbunch pakketje (10,- euro p.p.), een Paastafelkleed die ze zelf kunnen kleuren en een schildersetje om de gevonden eieren te schilderen.

Bekijk het menu
4
Paasdiner van café-restaurant De Sloothaak

Elk weekend heeft De Sloothaak uit Giethoorn een ander diner voor je klaarstaan. En met Pasen pakken ze ook flink uit. Je kunt een heerlijk 3-gangendiner bij je thuis laten brengen voor 25,- euro p.p. De gerechten kun je ook los bestellen. Ze bezorgen de gerechten koud, je hoeft ze alleen nog volgens instructie op te warmen in de oven of pan. Ze bezorgen op de gewenste dag in overleg, maar tussen 15 en 17 uur.

Bekijk het menu
3
Paasbrunch bij De Heren van de Rechter

Wil jij dit weekend ook genieten van een heerlijke Paasbrunch met huisgemaakte lekkernijen (19,95 euro p.p.)? Bestellen kan nog tot vrijdagmiddag 15:00 uur. Je kunt het dan zondag of maandag afhalen tussen 11.00 en 13.00. Het exacte tijdstip gaat in overleg.

Bekijk het menu
2
AfhaalPaasbrunch bij Auberge aan het Hof

Bestel nu nog snel je Paasbrunch (19,50 eurp p.p.) in Blokzijl bij Auberge aan het Hof. Het mooie is dat je bij deze brunch een deel zelf nog kunt samenstellen. Je kunt je Paasbrunch ook uitbreiden met een lekker wijntje. Bestellen kan nog t/m donderdag 9 april.

Bekijk het menu
1
Paasbrunch van Hotel Restaurant Zwartewater

Brunchen op z'n Paasbest! Dat kan met de ingrediënten van Hotel Restaurant Zwartewater.
Fijn uitgebreid tafelen. Reserveren kan tot vrijdag 10 april 20.30 uur. De brunch kost 24,- euro p.p. en kinderen t/m 12 jaar = 1/2 prijs. Je kunt het dan op de 1e of 2e paasdag afhalen tussen 10.30 en 12.30 uur.

Bekijk het menu

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Ook interessant

Meer verhalen

Zoek advies!
Tip je vrienden