Doe-tips

De 10 stoerste uitjes met je vader

2 minuten opladen
9770 x bekeken

Met je vader wil je geen kinderachtige dingen doen. Je bent op zoek naar spanning, sensatie en avontuur. Dat komt goed uit, want in Overijssel kun je kiezen uit veel stoere uitjes. Zeker weten dat ook je vader enthousiast wordt van deze tips.

10
Bushcraft, Vechtdal

Ontdek de natuur en leer hoe je in de bushbush kunt overleven. Bushcraft doe je in het Vechtdal en in natuurgebied De Weerribben-Wieden.

9
Koesafari, Vechtdal Hoeve

Neem je vader mee op koesafari van de Vechtdal Hoeve. Samen met boerin Simone gaan jullie op zoek naar het zeldzame koeienras, de Brandrode Vechtdalrunderen.

meer informatie
8
Varen in Overijssel met je vader

Overijssel heeft veel water. Met een boot verken je de rivieren op een spannende manier. Sloepen, fluisterbootjes en kano’s kun je op veel plekken huren.

meer informatie
7
Een dagje helpen op de boerderij met je vader

Koeien voeren, paarden verzorgen, biggetjes knuffelen: het kan bij 18 gastvrije boeren in het Overijsselse Vechtdal. Samen met je vader ben je voor één dag boerenknecht.

6
Samen naar het heelal kijken bij Sterrenwacht in Hellendoorn

Op een donker plekje in Twente staat de Cosmos Sterrenwacht. Elke zaterdagavond is het sterrenkijkavond. Er is ook een sterrenwacht in Hellendoorn. Altijd spannend, sterren kijken!

meer informatie
5
Een dagje activiteiten doen in Weerribben-Wieden

De Weerribben-De Wieden is een enorm groen doolhof. Huur een boot en ga op expeditie door dit natuurgebied. Vishengel mee, want ze bijten hier prima. Natuurlijk moet je wel een vergunning hebben.

4
In rally-auto's scheuren in Twente

Vind je de klassieke Volkswagen Kever ook zo’n coole auto? Zet je vader achter het stuur en doe samen mee aan een heuse rally door het Twentse land.

meer informatie
3
Buggyrijden samen met je vader bij Schwarzwald

Jullie worden echte racemonsters in een tweepersoons buggy van Schwarzwald. Samen karten je vader en jij over bos- en zandpaden in het Overijsselse landschap.

meer informatie
2
Vader en Zoonweekend in Dalfsen

Zijn jij en je vader een goed team? Doe dan mee aan het uitdagende Vader & Zoonweekend bij camping Starnbosch in Dalfsen of bij vakantiepark Mölke in Zuna.

meer informatie
1
Samen met je vader een dag vissen

Als je vader van vissen houdt, neem hem dan mee naar een forelvisvijver. Kunnen jullie samen lekker tot rust komen én eens echt een vis aan de haak slaan. Liever iets meer actie? Ga dan wildvissen met je pa.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Ook interessant

Meer verhalen

Zoek advies!
Tip je vrienden