Doe-tips

10 x Bowlen in Overijssel, met het zweet in de handen

  • Geschreven door Maryke
  • 6 minuten opladen
  • 16649 x bekeken

Ben jij een teamspeler en wel in voor een ouderwets gezellige middag of avond met familie of vrienden? Ga dan bowlen op één van de vele hypermoderne, hightech of trendy bowlingbanen die Overijssel biedt. Je kunt ‘bij ons’ zelfs bowlen in een oude mijngang of onder de laserlichten en glow in the dark effecten. En wij weten, de gezelligheid en competitie maken hongerig en dorstig. Gelukkig hebben de meeste bowlingbanen in Overijssel de mogelijkheid om voor, tijdens of na het bowlen een hapje te eten. In de vorm van een buffet, een BBQ of een à la carte restaurant. Zo wordt bowlen in Overijssel een compleet verzorgde activiteit voor jouw gezin, vriendengroep of familie. Onderstaande Overijsselse bowlingbanen bieden ieder voor zich een unieke activiteit. Modern, trendy of lekker ouderwets. In Overijssel vind je voor elk gezelschap een te gekke ervaring. Hieronder maar liefst 11 bowlingbanen in en rondom Enschede, Zwolle, Deventer.

  1. 10

    Hotel Restaurant Wapen van Delden

    Het Wapen van Delden ligt op 20 minuten rijden vanaf Enschede. Je komt hier voor het eeuwenoude wandelstadje Delden, om te wandelen of om te genieten van lekker eten en een gezellige sfeer. Logeer je in het Wapen van Delden dan kun je één van de vier bowlingbanen huren voor een paar uurtjes plezier. De bowlingbanen zijn ook te huur voor groepen vanaf 20 personen. Je kunt gebruik maken van vier verschillende bowling-arrangementen met een hapje en drankje, een lekker buffet of indoor BBQ. Zijn er kinderen bij? Alle bowlingbanen zijn voorzien van automatische bumpers voor kinderen.

  2. 9

    Starballs bowlen Enschede

    Starballs bowling in Enschede is hét bowling-, pool- en snookercentrum van Twente voor groot en klein. Naast 8 hightech Brunswick bowlingbanen beschikken ze ook over 18 Full-Size 9-foot Olio pooltafels, waarvan 6 in een afgesloten rokersruimte, 2 professionele Full-Size snookertafels, 1 billiard, 1 groot billiard en 4 complete dartbanen. Zo veel keus! Weet je nog niet wat je leuk vindt, boek dan een ‘Sportiefje’. Dan mag je 1 uur bowlen en 1,5 uur poolen of snookeren. Ook fijn is de mogelijkheid om een hapje te eten van het koude en/of warme buffet.

  3. 8

    Deventer Buitensociëteit & Bowling de Worp

    Deventer Buitensociëteit & Bowling De Worp is al meer dan 40 jaar een begrip in Overijssel. Het is een plek waar je met het zweet in de handen jacht maakt op een nieuw baanrecord. Of waar je steeds vergeet dat je aan de beurt bent omdat je zo druk bent met kletsen. Het kan allemaal bij Deventer Buitensociëteit & Bowling of je nu competitief of recreatief ben, 65-plus of 10-min. Naast bowlen kun je er ook terecht voor een lunch, high tea, buffet of om te steengrillen, plaatgrillen of BBQ-en.

  4. 7

    Preston Palace in Almelo

    All-inclusive Family Resort Preston Palace in Almelo heeft heel veel verrassende faciliteiten in huis. Niet alleen voor kinderen, maar voor het hele gezin. Schrik niet, want je vindt er onder andere een complete kermis, een subtropisch zwemparadijs, een midgetgolfbaan, een bioscoop en ja hoor, ook een bowlingbaan. Niet zomaar een bowlingbaan, maar een underground bowlingbaan. Hier gooi je een strike, als je dat kunt natuurlijk, in een oude mijngang. En de bowlingballen komen terug in een mijnkar. In deze authentieke mijnwerkersstad liggen 6 bowlingbanen verscholen. Als je op zoek bent naar iets speciaals, ben je hier echt op de juiste plek.

  5. 6

    Familierestaurant Troubadour in Tubbergen

    In Tubbergen, midden in Twente, ligt het kindvriendelijke familierestaurant Troubadour. Een heerlijke en landelijke plek met binnen- en buitenspeeltuin, sportveld, shortgolfbaan en recreatie bowlingbaan. De combinatie eten, spelen en bowlen is een dikke vette aanrader voor een familiefeest, buurtfeest, themafeest, personeelsfeest of bedrijfsuitje. Maar ook voor een kinderfeestje ben je hier op de juiste plek.

  6. 5

    Bowlen & Zo in Zwolle

    Bij Bowlen & Zo in Zwolle kun je terecht voor een gezellige middag of avond. Heb jij zin om een balletje te gooien op één van de hypermoderne bowlingbanen? Bij Bowlen & Zo zorgen ze voor vermaak voor iedereen! Je kunt er namelijk niet alleen bowlen, maar ook minigolf spelen op een gethematiseerde glow-in-the-dark mini golfbaan of een potje poolen. Gelukkig zorgen ze ook goed voor de innerlijke mens. In de sfeervolle lounge kun jij met jouw gezelschap genieten van lekkere borrelhapjes of van een goede maaltijd. Én vergeet niet om een kijkje te nemen in de cocktailkaart.

  7. 4

    Bowling Enschede

    Ook in Enschede zit Bowling Enschede met maar liefst 16 zeer moderne bowlingbanen. Deze grote en moderne bowlingbaan in Enschede is ideaal voor families, bedrijfsuitjes of andere feestjes. Mede ook omdat je voor of na het bowlen in Enschede gezellig samen kunt gaan zitten rond de tafelgrill. Ook kun je kiezen voor een uitgebreid warm- en/of koud buffet. Bowling Enschede is ook een leuke plek voor het geven van een kinderfeestje. Met behulp van de computergestuurde beeldschermen is het tellen van de scores geen probleem meer. Handig is het ook dat de zijkanten omhoog kunnen waardoor de bal niet in de goot belandt. Gegarandeerd scoren!

  8. 3

    De Bowlingboerderij in Nijverdal

    Bij de bowlingboerderij in Nijverdal, tussen Zwolle, Deventer en Enschede in, staat Twentse gastvrijheid voorop. Je komt hier om ontspannen en gezellig te bowlen op één van de zes bowlingbanen die een moderne, knusse sfeer uitstralen. Kies uit één van de drie arrangementen of neem met een besloten gezelschap deel aan de Twentsche Toafel. ‘s Avonds geniet je van een spetterende lichtshow, met rookmachines en goede muziek. Natuurlijk onder het genot van een drankje en hapje.

  9. 2

    Urbana Bowlen Zwolle

    Urbana in Zwolle staat midden in een bruisende en dynamische omgeving waar je in een eigentijds en sfeervol ingericht restaurant kunt genieten van een lekkere lunch of diner. Ook kun je bij Urbana Zwolle bowlen op één van de vier moderne bowlingbanen. Deze bowlingbanen in Zwolle hebben een automatische puntentelling en bumpers voor kinderen. Huur een baan voor een groep of boek één van de drie kinder- of volwassen arrangementen incl. een hapje en drankje.

  10. 1

    Restaurant Golbach in Deurningen

    Restaurant Golbach ligt net buiten Enschede in Deurningen. Het is een multifunctioneel horecabedrijf met uiteenlopende mogelijkheden. Er is een bistro, happerij & tapperij en een restaurant waar je terechtkunt voor een á la carte diner, een buffet en een BBQ. Hoe fijn is het om dit te combineren met een middag of avond bowlen? Golbach heeft 4 bowlingbanen met zithoek en een gezellige bar om aan te zitten. Voor kinderen zijn gootleggers beschikbaar zodat er altijd gescoord kan worden. Heb je tijdens het bowlen al honger? Bestel dan een borrelgarnituur of een paar heerlijke tapas.

Toon meer verhalen

Ook interessant