Doe-tips

7 toffe kerstmarkten in Twente. Minstens zo leuk als Duitsland

Nicoline Boogaards
Geschreven door
Nicoline Boogaards
2 minuten opladen
19291 x bekeken
7
Shopping by Candlelight Borne

Om in kerstsfeer te komen shop je in Borne by Candlelight. De straten staan vol met brandende vuurkorven. Uit volle borst zingen de kerstkoren bekende en minder bekende kerstliederen. Maak een rondje door het dorp langs de verschillende kraampjes waar winkeliers speciale kerstaanbiedingen presenteren. Vergeet vooral niet om samen met de kerstman een rondje te rijden in de ouderwetse arrenslee.

Meer info
6
Kerstmarkt in Delden

Elk jaar wordt de Langestraat in Delden omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. Heel Hof van Twente en omgeving loopt dan uit om, met een kop glühwein te luisteren, naar de geluiden van de midwinterhoorns en het gezang van de koren. Bij de kraampjes koop je leuke kerstspulletjes van de creatieve ondernemers en hobbyisten en daarnaast schaatsen de kinderen rondjes op de schaatsbaan.

Meer info
5
Kerstmarkt Diepenheim

Zoek je de perfecte plek voor originele kerstcadeaus, spullen om je huis nog gezelliger te maken, allerlei lekkernijen en een compleet programma muziek, theater en andere optredens? Kom dan zondag 8 december naar de sfeervolle kerstmarkt in Diepenheim.

Meer info
4
Winters Genieten Goor

In Goor hebben ze gouden keeltjes en dat laten ze tijdens de kerstmarkt horen. Verschillende koren en artiesten zingen die dag hun kerstliederen. Jij kunt er met een kop warme chocolademelk en oliebollen naar luisteren. Of ga je liever een rondje shoppen? Winkeliers maar ook veel hobbyisten bieden leuke kerstspullen aan. Uiteraard loopt er een kerstman rond.

Meer info
3
Kerstmarkt Vroomshoop 2019

Er is een kerstman, muziek, verwarmd Horecaplein en volop eten en drinken.
De kerstmarkt is te bezoeken van 16.00 tot 21.00 uur.

Meer info
2
Winter Wonderland Enschede

Vanaf 7 december 2019 tot en met 5 januari 2020 is het extra warm en gezellig in Enschede! Bekende kerstliedjes komen uit de boxen, de sfeerverlichting hangt en de etalages zijn prachtig versierd. Kom jij ook dit jaar naar Winter Wonderland?

Meer info
1
Kerstmarkt Denekamp

Voor één zondag wordt het Nicolaasplein in Denekamp omgebouwd tot nostalgisch kerstplein met een levende kerststal. Het leuke aan deze kerstmarkt is wel dat er een stoet kerstfiguren met kameel, ezel, os en schapen voorbij trekken naar de kerststal. Genietend van je glühwein kun je dit spektakel aanschouwen. Daarna doe je nog wat kerstinkopen en drink je nog een lekker jenevertje.

Meer info
Ook interessant

Meer verhalen

Zoek advies!
Tip je vrienden