Doe-tips

Stoer: Outdoorruns in Overijssel

2 minuten opladen
1149 x bekeken

Ben je sportief, een teamspeler en niet bang om vies te worden? Een bikkel die zichzelf én anderen over obstakels en dode punten heen helpt en door de modder sleurt? Dan zijn deze 13 outdoorruns in Overijssel op je lijf geschreven. Fun voor doorzetters!

10
Triathlon Holten – 28 en 29 juni 2019

Internationale triathlon in en rond Holten. Professionals en recreanten zwemmen in de Domelaar, fietsen op en rond de Holterberg en lopen door een sfeervol Holten.

9
IJsselloop Deventer – 14 april 2019

Een hardloopevenement voor jong en oud langs en óver de IJssel. Start en finish in de sfeervolle Hanzestad Deventer.

De IJsselloop is meer dan een hardloopwedstrijd. Eén keer per jaar wordt de stad omgetoverd in een sportief evenement voor jong en oud. Ook dit jaar is het weer een feestelijk stadsevenement, voor alle deelnemers én bezoekers.

Foto: Rob Voss

8
Strongmanrun Throwdown - 29 en 30 juni 2019

De Fisherman’s Friend Strongmanrun Throwdown is een nieuw spectaculair event waar 3 sporten samenkomen en het maximale van atleten wordt gevraagd. Are you strong enough?

7
Vechtdaltrail Ommen – 6 juli 2019

Tijdens de Vechtdaltrail ren je over onverharde paden, zandgronden en bospaden in het dal van de Overijsselse Vecht. Je kunt kiezen uit 20, 35 en 50 kilometer.

6
Tot de nek in de drek Vriezenveen – 6 juli 2019

De naam zegt al genoeg: tijdens deze obstacle run kom je veel modder en drek tegen. En natuurlijk de nodig obstakels om de mud run zo uitdagend mogelijk te maken.

5
Farmstacle Run Heino – 14 juli 2019

Een obstacle run van 8,5 of 13,5 kilometer voor ‘boeren en boerinnen’. Het parcours gaat onder meer door weilanden, modderpoelen en hooizolders.

4
Obstacle Run Staphorst – 31 juli 2019

De obstacle run van Staphorst volgt een acht kilometer lang modderig parcours vol hindernissen door de straten van Staphorst.

3
Strong Sister Run Hellendoorn – 31 augustus 2019

Girls only! Deze run gaat vijf of tien kilometer langs obstakels en modderbaden. Onder het motto ‘Mud, love & hippinez’ gaat het niet om de tijd, maar om de fun.

2
Strongman Run Hellendoorn – 1 september 2019

Alleen voor echte mannen: deze 21 kilometer lange obstacle run. Een run dwars door modder, bossen, water, heuvels, dalen en Nijverdal. Ook voor teams en bedrijven. Dit jaar is er ook een run van 7 km en 12 km.

1
Mountainbike Mania Hellendoorn – 19 oktober 2019

Een stoere nightbiketoertocht door de omgeving van Hellendoorn. Je kunt 15, 30 of 45 kilometer mountainbiken in het donker. Vanaf 18 jaar.

Ook interessant

Meer verhalen

Zoek advies!
Tip je vrienden