Kerst in het Oosten

De kerst staat voor de deur! En waar de één er heerlijk ontspannen naar uitkijkt is er voor sommige nog werk aan de winkel. Kerstinkopen doen,huis versieren, recepten zoeken en op het werk ook nog de laatste loodjes. Hier in het Oosten maken we ons niet te druk en zijn we klaar voor de gezelligste donkere maand van het jaar! Hier in Overijssel is een december een feestje. Dus... ontspannen je kerstinkopen doen? Je bent van harte welkom op de sfeervolle kerstmarkten, in de bijzondere winkels en de gezellige lunch- en koffietentjes.

... mooie dagen alvast!

Ben je ook zo gek op kerstmarkten?

gratis p.p.

Je hoeft er niet helemaal voor naar Duitsland hoor, want ook in ons mooie Oosten zijn er sfeervolle markten waar je helemaal in kerstsfeer komt. Hier vind je het overzicht van de kerstmarkten in Overijssel.

Ontspannen shoppen!

Met Cynthia ...

Met Claudi ...

Vier de winter in Zwolle

De winter in Zwolle is lang niet zo koud als je denkt. In de Hanzestad zijn allerlei hartverwarmende evenementen georganiseerd waar je vrolijk van wordt. Wil je naar het Wereldberoemde Verhalen festival of ga je genieten van extreem coole sculpturen of gewoon lekker kerstinkopen doen...


Winter in Zwolle >>


bekijk alle evenementen