De Buurman - VersLokaal

Het unieke maaltijd concept van de Buurman is niet alleen vers en lekker en duurzaam. Je hoeft niet meer na te denken wat je vandaag moet gaan eten. Verantwoorde recepten en de lekkerste ingrediënten, vers van het land. Alle verse producten afhalen bij een afhaalpunt of bij je thuis. Makkelijk toch?

Maaltijdbox

Als je het belangrijk vind om te weten welke ingrediënten je eet en waar het vandaan komt, dan ben je bij de Buurman op het juiste adres. De Buurman werkt samen met lokale helden zodat je precies weet hoe de producten geteeld, geoogst en behandeld worden. Er zijn diverse soorten maaltijdboxen, met 2 of 3 maaltijden per week en je kunt kiezen voor 2, 3 of 4 personen. Ook komt er standaard een heerlijk en verantwoord recept van een diëtiste bij de box in, zo hoef je een paar keer zelf niet te verzinnen wat er op tafel komt en dat zorgt voor veel variatie.

Verse streekproducten, afhaalpunt of thuisbezorgd

Er zijn weekendboxen, ontbijtboxen, borrelboxen, eenmalige boxen en proefboxen om een keer te proberen. Via de webwinkel is het ook mogelijk om losse producten er los bij te bestellen. Je kunt de maaltijdbox op vrijdag tussen 14.00 en sluitingstijd ophalen wanneer het jou uitkomt. Je kan de maaltijdbox ook op vrijdag laten bezorgen.

Check hier de maaltijdboxen
Check hier de online shop

De Buurman

Contactgegevens

De Buurman - VersLokaal

voorzieningen

Faciliteiten

  • Afhalen
  • Bezorgen