Muziek

STONES SESSIONS

Rock ’n rollers, be prepared! Stones Sessions rockt zichzelf de crisis uit met een enorme setlist van de grootste Rock’n Roll band zelf: The Rolling Stones. Stones Sessions zoekt de randjes op …

Rock ’n rollers, be prepared! Stones Sessions rockt zichzelf de crisis uit met een enorme setlist van de grootste Rock’n Roll band zelf: The Rolling Stones. Stones Sessions zoekt de randjes op met de meest intigrerende songs uit het rijke oeuvre van de Britse Rockgroep. Verwacht een podium bezaaid met gitaren, bluesy uithalen en zes pure rockstars in sweaty outfits. Het heeft even mogen duren, maar de Zwolse formatie kan niet wachten om jullie weer te zien in hun thuisstad!

Stones Sessions zag in 2017 het levenslicht met een toevallige samenkomst van muzikanten die eigenlijk slechts eenmalig in de huid wilden kruipen van Jagger en Richards. Na plotseling succes werd er al snel besloten om non stop te gaan touren door het land. Na diverse clubtours, festivalzomers, en zelfs excentrieke shows in China en de Carribean is het in 2022 weer tijd voor een vertrouwd rondje langs de Nederlandse clubs.

Wanneer