Muziek

THE DIRTY DADDIES

The Dirty Daddies are coming to town! Na bijna twee jaar opladen is het de hoogste tijd om de boel eindelijk weer flink op stelten te zetten. The Dirty Daddies maken een ronde langs de mooiste …

The Dirty Daddies are coming to town! Na bijna twee jaar opladen is het de hoogste tijd om de boel eindelijk weer flink op stelten te zetten. The Dirty Daddies maken een ronde langs de mooiste poppodia van Nederland en daarin mag Hedon natuurlijk niet ontbreken. In de ‘COME TO DADDY’ tour vuurt de zevenkoppige spektakelband in twee uur alle mogelijke hits op je af die je maar kunt bedenken. Meer dan ooit wordt alles uit de kast gehaald en wordt er niks geschuwd om het land te doen schudden op haar grondvesten. Trek je dansschoenen en dranktenue aan en LET’S GET DIRTY!

De kaartverkoop voor de tour start op woensdag 22 september om 10:00 uur via www.thedirtydaddies.com/cometodaddy en www.hedon-zwolle.nl. Let op: koop geen tickets op andere websites zodat je zeker weet dat je geldige kaartjes koopt voor de juiste prijs.

De support voor deze show is BLANKO.

Wanneer