Muziek

BLUESWORLD CAFE: VINTAGE REBEL

Elke eerste dinsdag van de maand is er Bluesworld Café. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hedon. Om 20.00 starten we met een kort interview en aansluitend is er een …

Elke eerste dinsdag van de maand is er Bluesworld Café. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hedon. Om 20.00 starten we met een kort interview en aansluitend is er een toffe liveband. Publiek is van harte welkom. Entree is gratis. Deze maand speelt Vintage Rebel.

                                               

In de lockdown van maart 2020 had Jean Hofman de ambitie om een nieuwe band op te richten met als doel: een lekkere Southern Rock band met een lekkere vleug Blues en Soul! Hier heb je echter wel de juiste muzikanten voor nodig dus ging Jean op zoek en zie hier het resultaat.

Dankzij deze formatie komt Vintage Rebel geheel tot zijn recht en streeft de ambitie na die het heeft, namelijk touren in binnen- en buitenland met hun eigen werk en het tonen van de liefde voor de muziek en het plezier die ze hebben met de band! Ze hebben hun eigen sound gecreëerd met drums, gitaar, bas en Hammond in combinatie met zang en achtergrondzangeressen. Deze te gekke muzikanten hebben het in korte tijd voor elkaar gekregen om niet enkel binnen Nederland op tv (RTL 4) en radiostations, maar ook in Engeland en Amerika zich te laten horen! Als je naar Vintage Rebel luistert op Spotify, Youtube, TikTok (Tiktok?? Ja zelfs TikTok) of een van de vele andere streamingsdiensten hoor je duidelijk invloeden van Blackberry Smoke, Deep Purple en The Allman Brothers.

Wanneer