Rock am Esch

Gemeente Tubbergen is een nieuw jaarlijks festival rijker! Mag ik je voorstellen aan het spiksplinternieuwe rockfestival: Rock am Esch? Dit evenement mag je niet missen!

Een bijzonder en uniek zomers feest net buiten de rand van Tubbergen. Het indrukwekkende programma bevat meerdere (cover)bands uit onze gemeente. Het is dan ook dé plek om op een ontspannen en inspirerende plek de zomer te vieren! Het is de bedoeling dat het dit jaar (na aflasting in 2020 en 2021) wél gaat rocken in Tubbergen. Live muziek, vunzige gitaren en koud bier; liefhebbers van gezelligheid en rockmuziek kunnen hun hart weer ophalen!

Ticketinfo

Een ticket voor Rock am Esch kost €15,- excl. administratiekosten.

Openingstijden

Op zaterdag 27 augustus gaan de poorten open om 14:00 uur. We vieren zowel de zomer als de eerste editie van Rock am Esch! Het festival is rond middernacht afgelopen.

#RAE21

Languit in het gras liggen en langzaam wegdoezelen, meezingen met één van de top acts of duik die mosh pit in. Geniet van een koud biertje (of twee) of vul je maag bij één van de foodstands op het terrein. Het idee om een muziekfestival te organiseren is ontstaan tijdens een zomerse barbecue onderaan de Tubbergse Esch. Als organisatie bezoeken we regelmatig festivals, maar zelden in de Gemeente Tubbergen. Een beetje zonde natuurlijk. Een rockfestival, livemuziek met lokale bands. Daar dachten we aan. In stilte – een enkeling die het wist – werd er gewerkt aan een nieuw pareltje voor festival minnend Tubbergen.

Gooi je zorgen over boord en beleef samen met je vrienden de dag van je leven. Niets hoeft, alles mag. Proost op een fantastische dag!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00