Theater

Comedytunes

Tijdens deze Comedynight van Comedytunes zie je altijd drie van de beste Nederlandse comedians en een MC die de avond aan elkaar praat. In een hoog tempo vertellen de comedians van Comedytunes absurde en hilarische verhalen.

Comedynights is een avond genieten van een flinke dosis humor.

Gelukshormonen door een avondje van Comedytunes

Lachen is gezond! Door lachen verdwijnt je stresshormoon. Je maakt namelijk automatisch endorfine en gelukshormonen aan door alle maffe verhalen van de comedians van Comedytunes.

Na een avondje Comedytunes van Comedynights zul je merken dat je weer fris en energiek het theater uit stapt! Koop snel tickets voor de Comedytunes van Comedynights. Want wie gunt zichzelf nou geen volle tank endorfine en een fris energiek gevoel?

Comedians van Comedytunes stellen zich voor…

Wouter Monden

Wouter zijn stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Q-Musical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij was ook de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach. Wouter is gewoon een multi-talent en daarom zien wij hem ook graag op onze Comedytunes Comedynights. Verder is Wouter ook oprichter van de Elektrapodcast waar cabaretiers praten over hun slechtste optredens uit hun carrière.

Bas Birker

Stand-up comedian pur sang. De headliner van de avond Bas Birker. In de afgelopen 10 jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland en België. Hij was te zien op verschillende festivals zoals: Pukkelpop, Lowlands en Comedy Casino. Zo nu en dan op het randje, regelmatig improviserend maar nooit kwetsend. Een waardige afsluiter van deze Comedytunes Comedynight met zijn hilarische observaties.

Ronald Smink

Ronald Smink is een comedian die je niet snel zal vergeten hij denkt volledig out of the box en dat in combinatie met een benig lijf en zijn elastieken gezicht. Zodra je meegaat in zijn absurditeit is het een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald Smink heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen op Lowlands gespeeld en getoerd door heel Nederland met avondvullende cabaretprogramma’s. ook is hij de oprichter van Comedytunes Comedynights.

Vincent Geers

Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand up comedian in binnen en buitenland. Hij won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival in Rotterdam. Naast dat hij zelf speelt is hij ook regisseur en schrijver voor TV en theater. Zo schreef hij het afgelopen jaar teksten voor bijvoorbeeld Dino ( RTL5), Het correspondent Dinner met Mark Rutte, Celebrity stand up ( Comedy central), Televizierringgala (Npo1) en the roast of Gordon ( Comedy central). Vincent Geers is de MC/Presentator van deze avond en praat dee avond met de comedians aan elkaar!

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00