Muziek

COMEDY NIGHT

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat! 

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat! 

De aanwezige comedians voor deze editie zijn: 

Jeroen Pater

Jeroen Pater is als stand-up comedian al 15 jaar een vaste bespeler van podia in België en Nederland. Hij treedt gemiddeld meer dan 200 keer per jaar op. Jeroen is oprichter van stand-up comedycollectief het Comedyhuis. Jeroen is een van de hardstwerkende comedians van Nederland en dat zie je terug in zijn optredens die vol zitten met perfecte grappen die gebracht worden met de zelfverzekerdheid van iemand die door ervaring heeft geleerd dat hij het altijd kan waarmaken.

Vincent Geers

Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes.

Wouter Monden

Wouter is een comedian die veel optreedt in Nederland, Belgie en Engeland. Als sympathiek uitziende jongen pakt hij het publiek moeiteloos in maar hij kan hard en cynisch uit de hoek komen als het gaat om dingen die hij écht belangrijk vindt. Door zijn energieke presentatie is hij een veel gevraagd MC.

een begenadigd verteller die met gemak op het podium staat.’ ‘Zijn verhaal dat hij met verve neerzet, is doorspekt met taalgrappen.’ Jury Leidscabaretfestival.

Neil Robinson

Neil Robinson is een Canadese comedian die in Nederland woonachtig is. Zijn Engelstalige comedy show staat bol met herkenbare humor. Vele Nederlandse gewoontes en gebruiken moeten het ontgelden in zijn grappen en verhalen. In zijn comedy komt niet alleen de stoïcijnse buschauffeur maar ook de Nederlandse fietser aan bod. Ook over Koningsdag heeft comedian Neil Robinson een topverhaal klaar. Zijn performance van zijn Engelstalige comedy show is levendig en aanstekelijk.

Wanneer