Muziek

DEEP: VICTOR RUIZ

*¦ DEEP X REPELRAVERS ¦
*Tijdens deze editie van DEEP slaan we de handen ineen met de underground community die al ruim 7 jaar de Zwolse techno/house scene raven in blaast. Oftewel Repelravers!

¦ DEEP X REPELRAVERS ¦
Tijdens deze editie van DEEP slaan we de handen ineen met de underground community die al ruim 7 jaar de Zwolse techno/house scene raven in blaast. Oftewel Repelravers!

Waar de community in eerste instantie als een grap begon, groeide deze al snel doordat er steeds meer DJ's, producers, organisatoren en rave-liefhebbers zich aansloten bij deze nachtfamilie.

*Repelravers hosten op 11 juni de Kleine Zaal.

 [ TIMETABLE GROTE ZAAL ]
22:00 - 00:00  //  Joshua Kayn
00:00 - 02:00  //  Victor Ruiz
02:00 - 04:00  //  Roy El Kei

[ TIMETABLE KLEINE ZAAL ]
23:00 - 00:30  //  SIFRA
00:30 - 02:00  //  PROPULSIVE
02:00 - 03:30  //  YADE

¦  LINE-UP  ¦
Vraag je een liefhebber naar zijn top vijf DJ’s dan is er een grote kans dat Victor Ruiz in zijn of haar lijstje genoemd wordt. Dat is niet zo gek want de Braziliaanse Victor Ruiz zijn muziek raakt en is oneof-a kind maar tegelijkertijd toegankelijk. Niet voor niets is hij één van de best verkopende Techno artiesten van dit moment. Kenmerkend aan de producties van de in Berlijn woonachtige DJ is de mix van classic songs met zijn eigen kenmerkende drumcode producties. Pure vakmanschap waarbij je live laag na laag blijft ontdekken. Opzwepend en energiek waarbij je je zelfs in de kleinste zaal op een groots festival waant.

ROY EL KEI
Heeft hij nog een introductie nodig? Leroy Konjanan, Roy El Kei oftewel mr DEEP himself. Al 13 jaar de ongekroonde koning van DEEP met een ongeëvenaarde live-reputatie en een achterban waar menig voetbalclub jaloers op zal zijn. Met tours door o.a. Azië en Australië en shows op de grotere festivals mag hij gerekend worden tot de Techno Elites.

PROPULSIVE
Hij ontving al support van o.a. Don Diablo, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Ferry Corsten en vele andere grote namen. Zijn debuutsingle ‘Wanna Stay’ ontvingwereldwijdlovende kritieken van fans en niemand minder dan Tiësto! Live staat Propulsive bekend als om zijn unieke sets variërend van Deep House tot Techno waarbij hij de ene na de andere parel moeiteloos aan elkaar rijgt. Op 5 mei liet hij al zien waarom hij de man is om de komende tijd in de gaten te houden met één van de meeste memorabele optredens van BFO 2022!  

SIFRA
Sifra betekend letterlijk godin van de techno. Oké dat verzinnen we maar deze dame weet heel goed hoe je een publiek moet betoveren en iedereen op de dansvloer datgeen laat doen waarvoor ze gekomen zijn. Dansen.

JOSHUA KAYN
De meest gevarieerde platen hoor je voorbij komen in een live-set van Joshua Kayn met invloeden van o.a. progressive, house en techno is zijn muziekstijl moeilijk in een hokje te plaatsen wat elke editie van DEEP zorgt een dynamische set die een onuitwisbare indruk achterlaat.

YADE
Voor het begin van haar carrière moeten we alweer terug naar begin 2000 dus we mogen wel zeggen dat Yade een routinier in het vak is. Met haar mix van latin house en electro-sounds brengt ze zon en festival naar de dansvloer, ook om 02:00 ’s nachts.  

Wanneer