Muziek

EMMY

EMMY maakt pop/rock muziek die je aan het denken zet, maar ook laat dansen. De 23-jarige zangeres uit Haarlem is vlogger, zangdocente en hard aan het bouwen aan haar zangcarrière. Van een pop …

EMMY maakt pop/rock muziek die je aan het denken zet, maar ook laat dansen. De 23-jarige zangeres uit Haarlem is vlogger, zangdocente en hard aan het bouwen aan haar zangcarrière. Van een pop ballad tot aan een uptempo rocksong, alles komt voorbij op haar debuutalbum Power Woman die in 2020 uitkwam. Vrouwelijke empowerment staat hierbij centraal. EMMY zit niet graag stil en bracht al snel hierna een EP genaamd Bored When You Call uit in januari dit jaar. Hierop staat de succesvolle single On Hold, een lied over de Covid Lock down. Inmiddels is ook haar tweede studioalbum opgenomen en gaat deze in 2022 uitgebracht worden. Bij haar aankomende album staat het thema heling centraal.

Ze zit in het laatste jaar van haar conservatorium studie waar ze ook haar bandleden ontmoet heeft. Ze heeft opgetreden in o.a. Hedon Zwolle, Duycker Hoofddorp, Patronaat Haarlem etc. Andere mensen omschrijven EMMY op het podium qua looks als power vrouw en de muziek wordt vergeleken met roze onweer.

Via haar wekelijkse EMMY VLOG op YouTube kan je dan ook een kijkje achter de schermen krijgen. Wie zitten er nou achter die muziek en hoe komen deze liedjes tot stand?

Ook zin in een hele diverse en toegankelijke avond vol livemuziek, glitters en een performance die je aanspreekt? Hopelijk tot snel bij EMMY.

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast