Muziek

NICK MULVEY

Het is zo'n vijf jaar geleden dat Nick Mulvey met zijn prachtige muziek een ramvolle Hedon voor de laatste keer veroverde. Toen aan de hand van het succesalbum Wake Up Now en de zegetocht die hem …

Het is zo'n vijf jaar geleden dat Nick Mulvey met zijn prachtige muziek een ramvolle Hedon voor de laatste keer veroverde. Toen aan de hand van het succesalbum Wake Up Now en de zegetocht die hem langs Paradiso, Into The Great Wide Open en Hedon bracht. Inmiddels is het 2022 en is de status van de singer-songwriter alleen maar groter geworden Er werd een EP uitgebracht met drie liedjes en hij schreef vooral heel veel muziek. Liedjes over tijden van samenzijn. ‘De tijd van eenzaamheid is voorbij en ik hoop dat ik dat gevoel kan overbrengen met mijn muziek’ aldus Nick Mulvey.

Op 10 juni 2022 kwam zijn nieuwe album New Mythology uit. Een album met het herkenbare geluid van een akoestische gitaar die wordt aangevuld met piano, synths, bas en drums. De relaxte folkpopnummers zijn precies wat je hoopt te horen wanneer je een nieuwe plaat van Nick Mulvey op zet. 

Op woensdag 22 februari 2023 staat Nick Mulvey op het podium van de Grote Zaal. Een show waar we lang naar hebben uitgekeken en die je niet mag missen! 

Wanneer