Workshop

Schilderen in de natuur

Een hele dag schilderen in de natuur onder begeleiding van docent/kunstenaar met picknicklunch. Bespreken van de schilder werkstukken aan het eind van de dag.

Schilderen in de natuur.

Nu eens niet met een fototoestel op stap, maar met schildersdoek en verf. Onder begeleiding van Astrid Snellink-Hegeman (docent/ kunstschilder) lekker aan het schilderen. Niet binnen, maar buiten in de natuur op het prachtige terrein van Schuilenburg. (Is het onverhoopt toch slecht weer, dan kunnen we naar binnen)

Astrid zorgt voor alle schildermaterialen, je hoeft zelf niets mee te nemen! Ook geeft ze de nodige uitleg hoe je het schilderen in de natuur kunt aanpakken. En tijdens het schilderen geeft ze aanwijzingen. Om ongeveer 15.00 uur ronden we het schilderen af en bespreken we met elkaar de schilderwerken onder het genot van een drankje.

Voor wie:

Voor de één een uitdaging, want hoe pak je zoiets nu aan? Voor de ander (bijna) gesneden koek. Voor iedereen een leuke dag uit met een lekkere picknicklunch, gezelligheid en uiteraard het schilderen onder begeleiding van een docent/kunstschilder.

Waar is het:

Landgoed Schuilenburg te Hellendoorn is de locatie waar je niet alleen gaat schilderen, maar ook die lekkere picknick lunch krijgt. Eerst al de ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. En bij de afronding ’s middags nog weer een consumptie (fris) naar keuze terwijl de gemaakte schilderijen worden besproken.

Wanneer:

Vrijdag 13 mei of donderdag 19 mei 2022. Van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur.

Kosten en overige info:

Er kunnen minimaal 6 en maximaal 12 personen mee doen. (Bij minder dan 6 personen gaat de schilderdag niet door) Voor de hele dag inclusief schildermaterialen en begeleiding door docent/kunstenaar, drinken, lekkers bij de koffie/thee en de picknicklunch betaal je € 76.50 p.p.

Opgeven voor deelname kan bij Landgoed Schuilenburg,

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 76,50

Er kunnen minimaal 6 en maximaal 12 personen mee doen. (Bij minder dan 6 personen gaat de schilderdag niet door)
Voor de hele dag inclusief schildersmaterialen en begeleiding door docent/kunstenaar, drinken, lekkers bij de koffie/thee en de picknicklunch
Opgeven voor deelname kan bij Landgoed Schuilenburg, info@schuilenburg.nl