Actief

ANNO opent! Ben jij erbij?

Op 12 mei 2022 opent ANNO, Museum in de maak, haar deuren aan de Melkmarkt 41. Je kunt dan de verhalen van de Anna Maria Jennaert, Gesina ter Borch, Zweder van Voorst meemaken. Want wist je dat zij, net als Bertina Stoel, Thomas a Kempis, de poortwachter en de torenwachter veel voor de geschiedenis van de stad Zwolle betekent hebben...

ANNO opent…

Op 12 mei 2022 opent ANNO, Museum in de maak, zijn deuren aan de Melkmarkt 41. Je kunt dan de verhalen van Anna Maria Jennaert, Gesina ter Borch en Zweder van Voorst meemaken. Want wist je dat zij, net als Berendina Stoel, Thomas a Kempis, de poortwachter en de torenwachter veel voor de geschiedenis van de stad Zwolle betekend hebben?

In het Drostenhuis vertelt ANNO de verhalen van Zwolle aan de hand van deze en meer Zwolse personages. Dit museale gedeelte van het museum is tijdens de feestelijke openingsmaand van 13 mei tot en met 12 juni 2022 gratis toegankelijk voor iedereen.

Exclusieve opening op 12 mei (aanmelden verplicht) De aanmelding is vol en het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de exclusieve opening van ANNO op 12 mei. Ben je toch nieuwgierig geworden naar ANNO? Kom dan tussen vrijdag 13 mei tot en met 12 juni langs om het museum volledig gratis mee te maken.

Wanneer

-