Muziek

KINDERDISCO XXL

De meest epische kinderdisco van Zwolle krijgt op vrijdag 10 juni weer een nieuwe editie, uiteraard in Hedon! Zoals bij elk ‘groot’ feest gaat dat gepaard met lichtvloer, virgin cocktailbar, …

De meest epische kinderdisco van Zwolle krijgt op vrijdag 10 juni weer een nieuwe editie, uiteraard in Hedon! Zoals bij elk ‘groot’ feest gaat dat gepaard met lichtvloer, virgin cocktailbar, dikke visuals en de lekkerste platen. Eindelijk is de grootste dansvloer van Zwolle gereserveerd voor de jongsten: de zaal waar artiesten als Ronnie Flex, Meau, Suzan & Freek, Froukje, Son Mieux en Kensington hun triomftochten langs lieten gaan. Misschien zelfs wel de zaal waar jouw vader je moeder voor het eerst heeft ontmoet! Als jij voor de vetste dansmoves zorgt, dan regelen wij de discolampen en de drankjes!

BLACKLIGHT EDITIE
Dit is een speciale blacklight editie! We hebben speciale lampen die goed zichtbaar zijn op lichte (witte) kleding. Ook hebben wij speciale stiften waarmee kinderen op elkaars armen kunnen tekenen voor het ultieme blacklight gevoel! 

TEAM FORWARD
Tymo Worst & Sjors Evenhuis zijn lokaal begonnen als DJ met het draaien van hun favoriete muziek in diverse clubs, kroegen en op evenementen in en rondom hun geboortestad Zwolle. Al snel kwamen zij, dankzij een groot aantal positieve reacties, erachter dat ze hun ambities in de muziekindustrie naar een hoger niveau willen tillen. Met deze gedachte is 'Team Forward' ontstaan.

Dat ze een brede muzieksmaak hebben is wel duidelijk. Met het draaien van diverse genres zijn ze in staat het podium op een energieke manier te veroveren en een breed publiek tot zich aan te trekken. 

Wanneer